Gość Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Tomb Raider IV-VI Remastered includes Tomb Raider: The Last Revelation (1999), Tomb Raider: Chronicles (2000), and Tomb Raider: The Angel of Darkness (2003), each remastered with improved visuals that bring new life to environments, characters, and artifacts, with the option to toggle between classic and modern graphics on the fly. There are a variety of gameplay enhancements, as well: choose to play with new modern controls, inspired by later entries in the series for smoother movement and camera capability, or classic tank-style controls. You’ll also find quality-of-life updates like boss health bars, a new Photo Mode, and new achievements and trophies on supported platforms nodding to iconic moments from the series. Developer: Aspyr Initial release date: February 14, 2025 Series: Tomb Raider Publisher: Aspyr Edytowane 15 Lutego przez Winter
PaVLo 919 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Hmm, no nie wiem, musze się zastanowić, ale jakbym miał jakąś przenośną konsolę, to może bym się skusił
Jaycob 1 934 Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego Zrobiliby porządny remake, a nie odwalają taką fuszerkę: Oryginał: Remaster: Na promocji może wezmę na NS. Na razie mam inne prioytety gamingowe. 1
Gość Opublikowano 15 Lutego Opublikowano 15 Lutego (edytowane) Może cena wysoka, ale różnica jest. Gram właśnie The Last Revelation i oprócz tragicznego sterowania jest świetnie. Edytowane 15 Lutego przez Winter
sierotaZpclaba 46 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Czwórka to mój ulubiony TR w ogóle, nigdy nie grałem w piątkę. Do Angel Of darkness robiłem dwa podejścia i za każdym razem poddawałem się gdzieś w 3/4 gry. Tym razem ogram na spokojnie wszystko. Aktualnie w The Last Revelations dotarłem do Alexandrii i lekkie ptsd mi się odpaliło. Ostatnio grałem ponad dekadę temu i pamiętam, że srogo tam zbłądziłem. A co do samego remastera, mam nie odparte wrażenie, że ten projekt nie jest zbytnio dopracowany, lub zwyczajnie skończony. Przełączam się często między starą i nową oprawą i są miejscówki, gdzie wrażenie jest naprawdę dobre, a są i takie, gdzie zmieniło się w sumie tylko oświetlenie. Na reddicie wrzucali tweety od twórcy, który pokątnie przyznaje, żeby poczekać na patche i się nie spieszyć. A ja pytam, po kiego grzyba było to wypuszczać tak wcześnie? Bo fajna data? Ehhh. 1
Vulc 2 191 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Uwielbiam takie remastery. Takie nie za dobre. No, ale jak piszą twórcy, bez paniki, trzeba czekać na patche. Nie warto się spieszyć. W zasadzie to najlepiej na razie nie kupować. Lub nigdy. Generalnie patologia z tymi remasterami w dzisiejszych czasach. Albo remasteruje się gry 5-6 letnie, które tego nie potrzebują, albo gry które by na tym bardzo dużo zyskały, ale robi się to po taniości, jadąc na sentymentach. 3
caleb59 1 621 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego 1 godzinę temu, sierotaZpclaba napisał(a): Na reddicie wrzucali tweety od twórcy, który pokątnie przyznaje, żeby poczekać na patche i się nie spieszyć. A ja pytam, po kiego grzyba było to wypuszczać tak wcześnie? Bo fajna data? Ehhh. Klasyczne Aspyr, oczekiwać od nich w pełni gotowego produktu to trzeba być naiwnym.
maras2574 891 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego 6 godzin temu, sierotaZpclaba napisał(a): Aktualnie w The Last Revelations dotarłem do Alexandrii i lekkie ptsd mi się odpaliło. Ostatnio grałem ponad dekadę temu i pamiętam, że srogo tam zbłądziłem. Pamiętam że bardzo ciężko tam było Przychodził do mnie sąsiad z dziewczyną i ogrywaliśmy wspólnie W języku niemieckim, bo laska studiowała germanistykę i znała język Bez jej pomocy raczej nigdy bym tego nie ukończył. Grałem na PSX 25 lat temu 1
sierotaZpclaba 46 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Nie pospiesznie, z lekką obsuwą, ale wleciał pierwszy patch. Lista zmian dosyć długa, są obiecane dopieszczenia leveli: "Visual Touch-Ups – Enhanced lighting, effects, and general visual fidelity across all levels." Cały changelog do znalezienia np. tutej: https://store.steampowered.com/news/app/2525380/view/505074444233867630?l=polish Ja równie nieprędko, przebrnąłem przez część czwartą i ogrywam Chronicles.
Rekomendowane odpowiedzi