RTX 5070 Ti – Premiera już dziś o 15:00!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez trepek · Opublikowano
Ma Które? Już nawet Toyota ma wszędzie GPFy od kilku lat. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
Tylko że FB jest zalany takimi przypadkami z różnych części Polski. Pamiętam jak sam miałem problem zatankować auto w 2022r jak Rosja zaatakowała Ukrainę. Gdzie nie pojechałem brak ON A u mnie dzisiaj już prawie 1zł więcej i dalej rośnie -
Przez Kyle · Opublikowano
Tak co do tych przeglądów, to w Niemczech też więcej aut generalnie nie przechodzi przeglądu niż w PL. Może mamy zbyt luźne podejście diagnostów do aut (czasem widzę na ulicy na prawdę trupy, które przy przyśpieszeniu zostawiają za sobą czarną chmurę ... i raczej nie była to chwila wypalania filtra cząstek stałych). Z drugiej strony jeden diagnosta przyczepił się kiedyś do barwy światła mojego kierunkowskazu i coś mu się nie podobał kształt snopu światła reflektorów (i nie chodziło tu wysokość świecenia). ... mechanik jak mu zgłosiłem, by usunął te "usterki", to nie widział problemu/o co chodzi temu diagnoście. ¯\_(ツ)_/¯ -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@ket_rab co to za buda? Obstawiam że Thermaltake ale potrzebuję modelu. Kurde, mam tyle phanteksów T30 😀 -
Przez trepek · Opublikowano
Mogliby ale nie mają takiego silnika w Chinach. Ich silniki 1.5 to są licencyjne rozwiązania Mitsubishi i VW. Najlepsze jest to, że te samochody są przecież stosunkowo nowe i mają wsparcie producenta, a co będzie jak będą one mieć te 3-4 lata? Producent też będzie dalej aktualizacje zapewniał? Czy jak coś nie działa to nie działa i tyle?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi