AiO Lian Li Hydroshift 360TL - praca pompy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krauziak · Opublikowano
Według mnie zderzak jest ten sam, na renderze jest inna gra światła i cienia. Napewno lampa ksenonowa i spryskiwacz daje trochę inne wrażenie. -
Przez lamparcicho · Opublikowano
Jak komuś part 1 dobrze śmiga to imho tutaj też nie będzie problemów jeśli czegoś nie schrzanią -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Tak tak Ty za to powazny mezczyzna grajacy czarnym samurajem romansujacym z facetem jestes taki meski! Smieszne jest to ze takie oosbniki jak Ty bronia tej gry i jesli ktos ocenia ja zle, a ma do tego prawo bo gra ma takie, a nie inne kontrowersyjne elementy, a ty ja kupiles to nagle ten watek robi sie sciekiem. Tylko fakty sa jakie sa i twoje zdanie nie ma tu zdnego znaczenia, a gdyby gra nie miala pewnych elementow to te same osoby co teraz krytykuja po prostu by tego nie rboily ale jak widac twoj mozdzek nie ogarnia takich faktow i przyjmuje na klate czarnych samurajow Nie odwracaj kota ogonem tak jak to lubisz robic, jak cos jest dobre jak grafika to sie chwali i to chyba kazdy tu pochwala ale pewnych elementow nie da sie chwalic i gra ma wiele dretwych rzeczy, ktorych nie wybronisz. Gry ubisoftu sa ostatnio tak dobre, ze firma idzie na dno Jesli kos przyklada reke do tak popierzonych rzeczy jak w tej grze to musi sie liczyc z krytyka wlacznie z samym soba. Ale jak widac lubisz takie "pato"... -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Jakby nie dali FSR4 na RDNA3, to by się okazało że akceleratory AI w RDNA2/RDNA3 nie zostały nigdy do niczego użyte To byłby dopiero dowód braku rozsądnego planowania. RDNA to architektura dla gamingu stworzona, do compute jest CDNA, więc musieli planować użycie akceleratorów AI do gamingu. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Wyciągnięcie filtrów coś daje? Kiedyś na chwilę wyciągnąłem ale nie zauważyłem niższych temperatur.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi