Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie bo bratu zepsuł się pad od ps4 - miał kilka lat więc gałka lewa poszła. Czy można zamiast oryginalnego dac podróbkę jakąs albo czy macie na sprzedaż w przystepnej cenie używkę pada do ps4 bo sam kiedyś kupowalem chyba do ps3 i było okej?

Opublikowano

Ale jak poszla? Tam jest mechanizm analogu na 2 potencjometrach + przycisk i nakladany grzybek na to.

i-kbr-games-analog-galka-do-pada-ps4-kbr

15-20zł jeden analog, tylko nie kazdy to sobie sam wymieni, a serwis swoje kosztuje. Nowy pad 250zl.

Opublikowano
Godzinę temu, ryba napisał(a):

Ale jak poszla? Tam jest mechanizm analogu na 2 potencjometrach + przycisk i nakladany grzybek na to.

i-kbr-games-analog-galka-do-pada-ps4-kbr

15-20zł jeden analog, tylko nie kazdy to sobie sam wymieni, a serwis swoje kosztuje. Nowy pad 250zl.

Nie może niby żadnego ruchu robić. Ja np w swoim miałem pływający analog ze sam się ruszal gość w gta..

A jak z padami zamiennikami? I i jak sprawdzić oryginalność padow,da się po naklejce?

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, ryba napisał(a):

Po srubkach i aukcjach widac ze fejki.

www .ifixit.com/Guide/How+to+identify+fake+DualShock+4+controller/125855

To ciekawe czy moje są prawdziwe bo działają hehe

Potem wysle swoje. A te?

https://www.vinted.pl/items/5920269848-pad-ps4-oryginal-dualshok-4-sony-playstation-4-kontroler

https://www.vinted.pl/items/5904505694-pad-sony-ps4-playstation-4

Edytowane przez Kris
Opublikowano

Jeśli chodzi o zamienniki to unikaj marki Cobra. W FIFĘ może i pograsz, ale wszelkie fps są na tym padzie niegrywalne. Życie mnie nauczyło, że wolę w takich przypadkach wydać 250 na oryginał niż 150 na wynalazki.

• Like 1