tomek25 52 Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca Jak na razie jestem zadowolony z ESET-a, nie żałuję że kupiłem i zainstalowałem
JacekRTX 257 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Ja przeszedłem z Bitdefendera na Eseta IS i nie narzekam, nie mam tylu reklam. Nie blokuje również moich stron z setami
tomek25 52 Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca (edytowane) @JacekRTX Przeszedłem z bitdefendera internet security, na 2 lata licencja( kupowałem w promocji na xkom za 69 zł dwa lata temu), przeszedłem na eseta bo bitdefender znudził mi się trochę ale działał bardzo dobrze. Co do tego, że nie masz tylu reklam to właśnie bitdefender blokował mi reklamy na stronach internetowych, eset nie blokuje ale i tak podoba mi się jego działanie. Edytowane 28 Marca przez tomek25
JacekRTX 257 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca @tomek25 miałem na myśli reklamy bitdefendera, eset chyba nie jest taki upierdliwy.
tomek25 52 Opublikowano 28 Marca Autor Opublikowano 28 Marca Zresztą jak reklamy na stronach internetowych zaczęły by mi bardziej przeszkadzać nie problem dodać jakiegoś adblocka jako rozszerzenie do przeglądarki.
Pan Mateoo 461 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Jesli chodzi o adblockery to polecam Ublock Origin , albo konkurencyjnie adguard 1
JacekRTX 257 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Z niektórych stron nie skorzystasz po użyciu adblockera.
Send1N 4 203 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Ublock origin zdecydowanie najlepszy, ale ogólnie polecam przeglądarkę Brave i nic dodatkowo nie trzeba dogrywać
Pan Mateoo 461 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Statystycznie rzecz biorąc ublock origin jest pare punktów % efektywniejszy od tego wbudowanego w Brave Oh nie podam zródla bo projekt, w ktorym mozna bylo to sprawdzic przestal ybc zarzadzany 1
hubio 1 175 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) W dniu 11.03.2025 o 10:05, MadDog napisał(a): Jeśli masz troszkę oleju w głowie i nie klikasz w co popadnie w necie to Windowsy Defender jest w zupełności wystarczający. Nie jest... Wystarczy choćby pobierać mody do Omsi 2 albo ETS2 - niewinnych grach o autobusach i ciężarówkach, żeby złapać pełno trojanów i wirusów. Od lat jestem wierny Nortonowi i go polecam. Nie zamula systemu i setki razy uratował mi d. Edytowane 28 Marca przez hubio
MadDog 303 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Oczywiście, że jest. Windows Defender i Norton mają niemal identyczną wydajność w wykrywaniu zagrożeń. A jak ktoś ściąga mody niewiadomego pochodzenia i odpala bóg wie jakie pliki to cóż poradzić. Ani jeden ani drugi program nie daje 100% ochrony. Ba, nie ma antywirusa, który wykrywa i chroni w 100% naszego komputera. Dlatego napisałem - trzeba mieć trochę oleju w głowie i nie klikać we wszystko co popadnie. Już nie pamiętam kiedy w systemie miałem jakiegoś trojana czy wirusa. A od wielu lat lecę na Defenderze. 1
tomek25 52 Opublikowano 29 Marca Autor Opublikowano 29 Marca (edytowane) 18 godzin temu, Pan Mateoo napisał(a): Jesli chodzi o adblockery to polecam Ublock Origin , albo konkurencyjnie adguard Dodałem do przeglądarki AdGuarda i jak na razie działa bardzo dobrze, nawet youtube póki co go nie wykrył. Edytowane 29 Marca przez tomek25
Rekomendowane odpowiedzi