Upgrade 7500F na 9800X3D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Ja np. stwierdziłem, że znajdę sobie kogoś na studiach albo po. Wyszło długo po i jeszcze z brakami, bo jakbym się wcześniej tym zajął, to nie popełniłbym szeregu błędów (mając już doświadczenie). Ogólnie problem sięga już milenialsów, a zetki są już całkiem beznadziejne w związki. Swoją drogą, nie wiem, obecnie są jakieś dziwne bańki. Tak jakby ludzie nie ogarniali, że większość ludzi ma bardzo przeciętne zarobki w stosunku do kosztów. No i tego, że Instagram ma mało wspólnego z rzeczywistością. -
Przez sideband · Opublikowano
Cruise raczej by nie zagrał w balasie, więc nie dziwne, że Maverick jest spoko -
Przez Bono_UG · Opublikowano
Ale zdajesz sobie sprawę, że najgłośniej krzyczą bezdzietni kawalerowie jak to jest źle z demografią? O rany jak źle, jaka propaganda na bezdzietność, wręcz hejt na rodziny, ale sami jakoś idealnie się wpisują w społeczne trendy i tych rodzin nie zakładają. Część oczywiście od razu znajduje wymówki, że to nie ich wina, to te złe baby/faceci, aż momentami incelami zalatuje. Czyli pęknie się w tą propagandę wpisujesz. Gdyby nie tego typu wrzutki na forum, to o pewnych zjawiskach nie miałbym pojęcia. O tych psieczkach czy jak im tam też. Po prostu, albo onet mnie nie targetuje w ten sposób albo najzwyczajniej w świecie w takie durnoty nie klikam. Skoro wyzwala cię jedno słowo w zgłoszeniu projektu, to musisz siedzieć w temacie, ewentualnie ktoś inną propagandą ci podsuwa Nie wiem w co wierzysz ale nie wszystko jest planowane i sterowane z cienia. Pewne trendy i zachowania same się pojawiają i jak jest zainteresowanie, to się o tym pisze. Pamiętasz może jak była hejtowana sprawa referatu o traktowaniu zwierząt jak dzieci, czy członków rodziny. Jak prawa strona się spruła o propagandę itp. w zasadzie po samym tytule, a nie faktycznej treści publikacji, która opisywała zjawisko. Do przemyślenia, co faktycznie jest propagandą, a co jest pompowane jako propaganda.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi