Terminator 2D: No Fate
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lesiu155 · Opublikowano
Usiłuje udowodnić, że skrzyna wytrzyma! -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
@Kadajo który pad najbardziej przypomina tego xoboxowego? Jak mówiłem ostatnio, mam dwa pady od xsx, w jedynym zaczęła gałka driftować(to jest to kiedy samoczynnie się porusza?) może i bym przeżył, ale podczas potyczki z bossem, kiedy miałem zadać ostatni cios kamera poleciała do góry co przelało szalę goryczy Więc jeden pad poszedł w odstawkę, został drugi, ale w razie W wolę już mieć coś w zanadrzu NIe chcę wydawać milion monet, więc chyba najlepszym wyborem będzie ten vader4 pro? Choć z drugiej strony to ok. 50 zł więcej od xboxowego pada. Czy warto dopłacać? Czy coś innego jest w podobnym budżecie? -
Przez Zachy · Opublikowano
Ja mowie ogolnie, nie samymi grami ludzie zyja. W programach i do takich zadan ciezko znalesc lepsza oferte. Jak tuningujesz ustawienia np 270K tez potrafi nadgonic braki. Nie jest to poziom x3d, ale wydajnosc i tak jest bdb. nie wszyscy tylko graja -
Przez Kamiyanx · Opublikowano
Świadczy o dziurze w budżecie, która się nie zmniejszy. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Argument z cyklu "żadna praca nie hańbi, ale...". Tymczasem wszyscy wiemy, że albo to co po, albo przed "ale" tak naprawdę nie ma znaczenia. Obrażanie z jednoczesnym udawaniem, że się nie obraża. Trzeba uczynić ochronę mienia zawodem regulowanym wymagającym określonej, wymagającej edukacji zakończonej egzaminem państwowym oraz nienagannego stanu zdrowia. Wiem!!! Wreszcie możemy skończyć z wcześniejszymi emeryturami dla mundurowych wszelkiej maści. Doskonale będą się nadawać do ochrony na stare lata. A wszystkim, co nie umieli sobie poradzić trzeba odebrać ich prostą pracę i po prostu odstrzelić jak zaczną kosztować albo stwarzać zagrożenie a ich zwłoki oddać do fabryki nawozów naturalnych. Oni robią to czego wymagają od nich przełożeni. I wszystko jest w porządku dokąd jakiś fałszywy pasjonat kratek w siatce ogrodowej nie zacznie robić debilnych prowokacji. Normalni ludzie po prostu nie maja takich problemów jak nasz audytor, bo nie zarabiają na debilnych prowokacjach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi