marki 8 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Niestety mam internet z kablówki (HFC DOCIS) a nie światłowód. Średnie pingi mam na poziomie ok 25ms. Jak myślicie, czy da się na takim łączu grać spokojnie w chmurze (Amazon LUNA)? Chodzi o jakieś gry typu wyścigi, strzelanki etc. Chodzi o grę w apce/przeglądarce na komputerze lub na TV z Fire TV Stick w dwóch opcjach: - "normalnie" - za pomocą dedykowanego pada z aktywnym Wifi (czyli padem gramy bezpośrednio na serwerze). Czy ktoś to testował przy takich pingach? Wiem, że przy światłowodzie (i pingach ok 10ms) wersja z dedykowanym kontrolerem działa bdb.
samsung70 135 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca oo to cos nowego, nigdy o tym nie slyszalem, do single player taki ping przeciez powinien byc okej, ja mam pytanie dlaczego wybreales LUNE zamiast GFN? pozdro
Kabor 189 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca W dniu 26.03.2025 o 20:02, samsung70 napisał(a): ja mam pytanie dlaczego wybreales LUNE zamiast GFN? Na Lunie można grać jak się ma Prima a to jest koszt 49 PLN rocznie (w Polsce). Dlatego przypuszczam wybór tego tworu zamiast GFN. 1
samsung70 135 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca 3 godziny temu, Kabor napisał(a): Na Lunie można grać jak się ma Prima a to jest koszt 49 PLN rocznie (w Polsce). Dlatego przypuszczam wybór tego tworu zamiast GFN. bede testowal.
marki 8 Opublikowano 11 Kwietnia Autor Opublikowano 11 Kwietnia W dniu 26.03.2025 o 19:02, samsung70 napisał(a): oo to cos nowego, nigdy o tym nie slyszalem, do single player taki ping przeciez powinien byc okej, ja mam pytanie dlaczego wybreales LUNE zamiast GFN? Jak byś chciał zainwestować w pada ti czekaj na promocje. Ostatnio był po 189 zł (teraz jest po 299). A Luna jest za darmo (w ramach Prime), nawet sporo gier z GOG, Epic mi zaciągnęło. Plus dają gry w ramach usługi na miesiąc. Płatna Luna+ kosztuje 30 zł miesięcznie (w pakiecie są gry i priorytety w kolejkach).
Rekomendowane odpowiedzi