Wybór CPU do gier (9700X czy 7800X3D)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kwiatek.pl · Opublikowano
Flagi w profilowym nie poznajesz bystrzaku ? -
Przez janek25 · Opublikowano
to tylko zależy od powierzchni grzejnika.Dzisiaj mozna dobra takie co działają na 35 -
Przez Zas · Opublikowano
Teraz ponoć potrafią brać prowizję od obydwu stron transakcji. Co do dzwonienia, umawiania itp. - niby tak, a z drugiej strony, jak masz potrzeby mniej oczywiste niż standardowy Kowalski (np. miejsce na biurko z PC, a nie stolik na laptopa), to będą ci podrzucać dobre oferty, które ty z marszu byś odrzucił. Znajomość deweloperów - u mnie rynek jest wąski, zabetonowany przez kilku lokalsów, mniej więcej wiadomo, kto ma opinię dobrą, kto średnią. Domki od jakiś mikrofirm "Janusz-Bud" mnie i tak nie interesują, więc mam łatwiej. Zresztą ostatecznie nie masz takiego wyboru, by jeszcze wybrzydzać, kto buduje... A spółdzielnie mieszkaniowe z WP wszystkie robią w ch... lokatorów. Generalnie dla mnie ważniejsze jest oszczędzić 5-10k na prowizji dla pośrednika, zawsze to TV do salonu albo zabudowa kuchni (w Ikei spokojnie bym się mieścił w 10k - bez sprzętu oczywiście). -
Przez maras2574 · Opublikowano
McLaren sam się zaorał !!! Żal Oscara, bo do tej pory miał zajebisty weekend Brawo Sainz Ps. Jedyny plus dla McLarena, to pit stop Oscara, 1.8 s -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Dzięki. To było to. Nie wiedzieć czemu (?) AB "sam" przełączył mi profil na jakiś z dupy (jeszcze z czasów testów 2 lata wstecz). Wbiłem ten prawilny, i jak ręką odjął, póki co. Thx.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi