Skocz do zawartości

Internet mobilny do domu - karta sim.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry,

jestem świeżo po wyprowadzce do domu prywatnego a linia światłowodu będzie za ok. 6 miesięcy. Tak więc potrzebuje Internetu na ten okres czasu i padło na Internet na kartę sim (żaden dostawca u mnie w mieście nie instaluję radiowego Internetu) 
Dlatego poszukuje myślę, że do kwoty 200 złotych urządzenia w które wepnę kartę sim i udostępnię ten Internet do komputera stacjonarnego poprzez kabel RJ-45, choć nie jest to priorytet, ponieważ mogę to zrobić po wifi jeśli nie będzie dużych strat. 
Lokalizacja: Ustrzyki Dolne, Podkarpacie. (Z tego co się orientuje brak 5G, jedynie LTE) 
Urządzenie będzie znajdować się dosłownie przy komputerze i będzie nadawać jedynie do niego. 
Dostawca jeszcze nieznany, że względu na to iż badam oferty a póki co najlepiej wychodzi mobilevikings z ofertą 180GB + 800GB co 31 dni / 45zł (Korzystają z nadajników Play) 

Edytowane przez Clairo
Opublikowano

Pytaj na Forum bez kabli. Tak na szybko: Ustrzyki Dolne, ul. Witolda Gombrowicza 10 - wieża kościoła pw. św. Józefa Robotnika PLAY ma tam 5G pasmo 3500. Ale jak ma być tanio i prowizorycznie to cokolwiek

Opublikowano

1 minutę temu, WJ 360 napisał(a):

Pytaj na Forum bez kabli. Tak na szybko: Ustrzyki Dolne, ul. Witolda Gombrowicza 10 - wieża kościoła pw. św. Józefa Robotnika PLAY ma tam 5G pasmo 3500. Ale jak ma być tanio i prowizorycznie to cokolwiek

Praktycznie trafiłeś z ulicą a kościół widzę z okna. Prawdopodobnie zrobię tak, ze będę kupował co miesiąc nowy starter 15 złotych 600 GB PLAY i wkładał go do Huawei model: B535-232 - według mojego researchu najlepsza opcja, chyba! :)