Skocz do zawartości

Minecraft film - wrzaski; klaskanie;; latające przedmioty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Myślałem że tylko na zachodzie tacy debile, ale byłem z córką (7 letnia) na filmie - a tutaj co 5 min takie akcje popcorn i klaskanie na szczęście nie latały napoje - pytanie do oglądających: czy droga młodzieży coś wam się pod kopułą poprzestawiało od tego dobrobytu?
https://rozrywka.spidersweb.pl/minecraft-film-chaos-chicken-jockey-zombie-scena-popcorn-widzowie-jason-momoa-jack-black

Edytowane przez pawelsake
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem świeżo po seansie, byliśmy nawet na wersji 4DX i nie rozumiem fascynacji tym filmem. To jest taki przeciętniak, że szkoda słów. Mój młody z którym poszedłem też raczej już zapomniał o tym filmie a grą się fascynuje. Jak dla mnie to jest mistrzowsko zorganizowany komercyjny skok na kasę i NIC więcej. BTW. sala kinowa była zapełniona w 50%, rodziny z dzieciakami, cisza, spokój zero uniesień:hmm:

Edytowane przez bourne2008
  • Like 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tragedii nie ma, ot obejrzeć i zapomnieć :P

W dniu 10.04.2025 o 09:07, Badalamann napisał(a):

To część promocji filmu. Że wywołuje takie emocje że nastoletni widzowie tak reagują itd.

Dokładnie, ale sporo luda łykło to bez popitki żadnej :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 12.04.2025 o 16:51, bourne2008 napisał(a):

Jestem świeżo po seansie, byliśmy nawet na wersji 4DX i nie rozumiem fascynacji tym filmem. To jest taki przeciętniak, że szkoda słów. Mój młody z którym poszedłem też raczej już zapomniał o tym filmie a grą się fascynuje. Jak dla mnie to jest mistrzowsko zorganizowany komercyjny skok na kasę i NIC więcej. BTW. sala kinowa była zapełniona w 50%, rodziny z dzieciakami, cisza, spokój zero uniesień:hmm:

a jesteś fanem Minecrafta?