Skocz do zawartości

Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.

Ankieta dot. wyborów prezydenckich  

159 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakiego kandydata zamierzasz oddać swój głos w wyborach prezydenckich?

• Rafał Kazimierz TRZASKOWSKI (Koalicja Obywatelska)
      56
    • Karol Tadeusz NAWROCKI (bezpartyjny, z poparciem PiS)
      10
    • Sławomir Jerzy MENTZEN (Konfederacja / Nowa Nadzieja)
      25
    • Szymon Franciszek HOŁOWNIA (Trzecia Droga / PL2050, z poparciem PSL)
      9
    • Grzegorz Michał BRAUN (Konfederacja / Konfederacja Korony Polskiej)
      7
    • Magdalena Agnieszka BIEJAT (bezpartyjna, z poparciem Nowej Lewicy)
      5
    • Adrian Tadeusz ZANDBERG (Razem)
      18
    • Artur BARTOSZEWICZ (bezpartyjny)
      2
    • Marek Marian WOCH (Bezpartyjni Samorządowcy)
      0
    • Joanna SENYSZYN (bezpartyjna)
      0
    • Maciej MACIAK (Ruch Dobrobytu i Pokoju)
      3
    • Marek JAKUBIAK (Wolni Republikanie)
      1
    • Krzysztof Jakub STANOWSKI (bezpartyjny, z poparciem PiS (?) )
      6
    • Nie wiem jeszcze, na kogo zagłosuję...
      11
    • Nie wezmę udziału w wyborach (czyli masz gdzieś przyszłość tego kraju...)
      6
  2. 2. Na jakiego kandydata zamierzasz oddać swój głos w II turze wyborów prezydenckich?

• Rafał Kazimierz TRZASKOWSKI (Koalicja Obywatelska)
      21
    • Karol Tadeusz NAWROCKI (bezpartyjny, z poparciem PiS)
      8
    • Nie wezmę udziału w wyborach...
      3

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
43 minuty temu, hubio napisał(a):

Na całe szczęście nic bo nigdy nie rządziła, ale nie chcę żyć w katolandzie z ministrem zdrowia Kają Godek i min. oświaty Braunem (wiem - nie jest w konfie, ale jak uzyskają władzę to go wezmą).

Ponadto nie chcę aby Polska wyszła z UE bo dzięki UE żyję i to dosłownie, a nie w przenośni. Dzięki UE dostaliśmy 20 lat temu (jeszcze ze wspólnikiem) dotację do firmy. Ponadto byłem kiedyś w UPR i znam ludzi, którzy się tam pchają :) Mówiąc najogólniej - połączenie niedowartościowanych dzieciaków, z ludźmi z pewnymi ułomnościami intelektualnymi (mówiąc językiem korwina - idiotami :lol2:, on uważa to za normalne słowo). Nie ufam za grosz konfie, im ludziom. Co do programu to w niektórych kwestiach np. konkurencyjności NFZ czy wspierania przedsiębiorców mogę się jeszcze zgodzić, ale zasoby ludzkie w postaci mentzena oferującego najniższą krajową za harówkę 12 godzin dziennie, nie uznającego czasu wolnego + bossaka, katoland w czystej postaci z tą swoją żonką i za chwilę dziećmi - "polska "katolicka" rodzina" no i w zapleczu szalony korwin i nie mniej szalony gaśnicowy... Sorry, ale takim ludziom powierzyć władzę to jak przyśpieszony brexit i trumpizm połączony z oddaniem Polski rosji...

Niebezpieczni, nieodpowiedzialni ludzie... A w praktyce sami nie mają szans więc razem z PiS stworzyliby wzorowy katoland bo PiS na żadne antysocjalistyczne pomysły nigdy się nie zgodzi, ale na radykalne obyczajowe owszem. Oznaczać by to mogło rządy socjalistyczno- narodowe co samo to mrozi krew w żyłach... konfa głodna władzy nigdy nie była u koryta więc na wszystko się zgodzi byle siebie i swoich ludzi dopchać do stołków... Oni mają po 20-30-40 lat - wszyscy na dorobku. Razem z PiS zaorają nam Ojczyznę... Nie wolno do tego nigdy dopuścić!

Jeśli ktoś uważa, że za PiS było źle to za PiS+Konfa będzie 10 razy gorzej (wiem - ciężko sobie to wyobrazić)... :lol2:

Ale stek bzdur :D , ale najlepsze jest ze tak negatywnie piszesz o Rosji ale jak ci zaoferują dotacje to będziesz wychwalał Putina i Rosje

Rozumiem że zgodnie z twoją logiką premierem będzie Donald Tusk a ministrem finansów Mateusz Morawiecki w rządzie konfederacji 

Ja byłem kiedys na wakacjach i i znam ludzi, którzy się tam pchają :) Mówiąc najogólniej - połączenie niedowartościowanych dzieciaków, z ludźmi z pewnymi ułomnościami intelektualnymi (mówiąc językiem korwina - idiotami :lol2:, on uważa to za normalne słowo

Jeśli ktoś uważa, że za PO było źle to za KO+Lewica będzie 10 razy gorzej (wiem - ciężko sobie to wyobrazić)... :lol2:

Opublikowano
7 minut temu, Voodoo2 napisał(a):

Głosy wyborców Mentzena na Nawrockiego? Myślałem, że tu będzie więcej na niewiem. 

To źle myślałeś, jakieś 60% pójdzie na Nawrockiego. Z resztą wystarczy pogadać z kucami, większość mówi że każdy byle nie Trzaskowski.  

• Like 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, hubio napisał(a):

Na całe szczęście nic bo nigdy nie rządziła, ale nie chcę żyć w katolandzie z ministrem zdrowia Kają Godek i min. oświaty Braunem (wiem - nie jest w konfie, ale jak uzyskają władzę to go wezmą).

A jak ten "katoland" wpłynie na twoje życie? Godek zrezygnowała z Konfederacji, ponieważ czułą się marginalizowana, a za Mentzena to już zupełnie, ponieważ on chce się skupić na tym co ważne od strony gospodarki...

Ponadto nie chcę aby Polska wyszła z UE bo dzięki UE żyję i to dosłownie, a nie w przenośni. Dzięki UE dostaliśmy 20 lat temu (jeszcze ze wspólnikiem) dotację do firmy.

Są jeszcze inne metody rozwoju biznesu niż dotacje, ale jak dają to się bierze, skoro nie dają lepszy warunków do prowadzenia firmy.
A z UE to on chce wyjść tylko, gdy Polska będzie na to gotowa oraz gdy będzie się to opłacać, przy jednocześnie złym kierunku UE. Odłożono tą sprawę na dalszy plan, ponieważ można wiele zmienić i bez wychodzenia, a wypadałoby najpierw to zrobić i nie zrobi tego dla poklasku jak UK.

Ponadto byłem kiedyś w UPR i znam ludzi, którzy się tam pchają :)

To teraz popatrz co się pcha do innych partii, pewnie nie znajdziesz większego udziału porządnych ludzi .;) 
Pytanie ile jest w tym reszty, bo słabe jednostki zawsze się trafią w polityce i tak jak potrafisz przymknąć oko na inne partie i postkomunistów, to nie potrafisz na Konfe? 

połączony z oddaniem Polski rosji...

Łatwiej będzie oddać Rosji słabą Polskę, niż silną, a zorganizowanie państwa z kartonu leży. 

A w praktyce sami nie mają szans więc razem z PiS stworzyliby wzorowy katoland bo PiS na żadne antysocjalistyczne pomysły nigdy się nie zgodzi, ale na radykalne obyczajowe owszem. 

A Konfa z kolei nie pozwoli na dalsze ignorowanie przerośniętych ustaw i dalszego klepania biurokracji. Obyczajowość jest na dalszym planie, poza nie pchaniem Polski w pajacowe kierunki. Ostatnie czego nam trzeba to jeszcze pomniki grubasów i więzienie za luźno zdefiniowany hejt. "Katolad" Cię nie wsadzi do paki lub nie oskrarzy, o zamach krzesłem. ;) 
Za to samodzielny PIS lub PO z chęcią wsadzą ludzi kręcących filmy w stylu "lista przewinień PIS /PO". Jak tam areszty śledcze? Dalej nic się nie zmieniło i są używane do woli.

Edytowane przez musichunter1x
  • Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
20 minut temu, Voodoo2 napisał(a):

Sztab Trzaskowskiego to takie ibmy, że sami mu w pół roku zaorali bardziej wynik, niż pis w 6 lat rządów i jego prezydentury w warszawie w tym samym czasie  :lol2: 

Skoro Trzaskowski u Stanowskiego sam stwierdza, że lizodupy szkodzą żeby później zgodzić się na tą Sznaps, Szlauch czy jak jej tam... To z nim też jest jakiś problem.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, Keller napisał(a):

Koroluk przygotował orkę Memcena. Ciekawe ile on ma obrońców na tym forum? Przecież gość w minimalnym stresie nawet myli czy głosuje za czy przeciw danej ustawie, a łatwo go zestresować pytaniem nawet "co u niego". I on ma gadać z poważnymi politykami zagranicznymi? Gość ma psychikę 5 latka.

Skoro karmicie się taką taniochą to nie dziwie się, że wielu uważa Youtube za bezwartościowy :E 
Początek i od razu te same ściemy...
3:15 Dziennikarka która pyta o pociętą sieczkę propagandową, z której odpytują przez lata. Brakuje tylko, aby powiedział "proszę obejrzeć cały materiał to będzie Pani wiedziała".
3:37 Kolejne wypowiedzi z przepytywania teorii świata idealnego. Potem tłumaczył dlaczego nawet "nie da się" ruszyć tego tematu w ustawodawstwie.
3:50 Czepianie się wypowiedzi w której po prostu mówi, że nie lubi błahych, ogólnikowych rozmów o byle czym, co wiadomo od dawna... Szkoda że nie rozumie co to "vibe check", przez co ignoruje również takie byle jakie pytanie, choć przy takim zalataniu to nic dziwnego że ma je w 4 literach.
4:44 kontynuuje właśnie to o czym pisałem... Coś takiego ogólnego nie wnosi nic, poza "vibe check".
~8:00 Jak tylko skończy się wojna to ruszy pełny handel z Rosją od nowa, a zapomina się która niemiecka partia budowała ten gazociąg. ;) Zobaczymy jak potoczy się to AFD, ale problemem jest sytuacja polityczna która to karmi, a nie sam bunt obywateli, któremu brak innych alternatyw, a sam nie jestem przekonany że wszystko co złe o nich piszą to prawda lub realny, niewyolbrzymiony problem. Konfederacja to zbiór różnych ludzi, więc realną sytuację sobie wyklarują i zobaczymy jak do nich podejdą za rok.
9:00 Na jednym ze swoich przemówień opowiadał jak działała polityka i psychologia wyborcy, mówiąc właśnie o tym, a było to lata temu. PIS, PO robi dokładnie to samo, obrzucając siebie błotem. Sam twierdzę, że nie jest to do końca dobra droga i powinien skupić się na przedstawiania problemów i rozwiązań oraz  podkreślaniu niekompetencji obecnych administracji, choć w sumie to robi, bo takie posty to przerywniki w ogólnej działalności. 
2 zbiory jego felietonów + 1 z wywiadami to właśnie sensowne, pełnoprawne wypowiedzi i pokazywania błazenad administracji. O nieudolności i machlojkach PISu jest tam sporo, gdyby ktoś dalej krzyczał że to przystawka.  ;) 

AFD raczej nie pisało niemieckich podręczników do historii, a są tam nieprzyjemne rzeczy... Niedługo "Jak rozpętałem drugą wojną światową" będzie dokumentem niemieckim w takim tempie, a Niemcy będą największą ofiarą nazizmu. :E

Edit. Macie całkowicie skrzywiony obraz Mentzena oraz czasem widzicie jego realne "wady", które często są cechą, więc nic dziwnego że nie możemy dogadać się co do jego odbioru.

• Like 2
Opublikowano

Konfiarze drodzy, wy naprawdę chcecie by ktoś analizy na 100 stron robił jak was orać? Już jest to zrobione. Jak widzicie w Memcenie prezydenta który ogarnia rozmowy z poważnymi politykami zza granicy to jesteście na jego poziomie, 5 latek max psychicznie.

• Confused 2
Opublikowano (edytowane)

Kwaśniewski i Komorowski "dali radę" to Mentzen nie będzie gorszy. ;) 
Politycy nie są od gadania o pogodzie między sobą. 

Z resztą Dudę i jego kilka minut z Trumpem trudno będzie przebić. :E 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
13 minut temu, Keller napisał(a):

Konfiarze drodzy, wy naprawdę chcecie by ktoś analizy na 100 stron robił jak was orać? Już jest to zrobione. Jak widzicie w Memcenie prezydenta który ogarnia rozmowy z poważnymi politykami zza granicy to jesteście na jego poziomie, 5 latek max psychicznie.

10 lat był prezydentem i ogarniał rozmowy z zagranicznymi politykami 

Opublikowano
1 godzinę temu, voltq napisał(a):

Ale stek bzdur :D , ale najlepsze jest ze tak negatywnie piszesz o Rosji ale jak ci zaoferują dotacje to będziesz wychwalał Putina i Rosje

Jak bym był złośliwy to bym napisał, że ja w życiu ani jednej kopiejki bym nie wziął do tych kacapów, w przeciwieństwie do innych.... :rotfl:

Ja w biznesie kieruję się również etyką i swoim systemem wartości i np. nigdy bym nie uczestniczył w czerpaniu zysków ze sprzedaży etanolu...

A wracając do ruskich to gadasz z gościem, który jak się zaczęła ta wojna to przestał w ETS2 jeździć po terenach rosji i odinstalował bo już nie mógł oddać gry wyprodukowanej przez rosyjskie studio...

Nie - nigdy w życiu bym nie wziął żadnych pieniędzy od ruskich.

I ja bym jednak uważał na to co piszesz bo paru ludzi na forum ma cię za ruskiego trolla.... :) 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, ghostdog napisał(a):

Jeśli przegra to przez aktualnie rządząc kolegów. Największą przeszkodą dla Czaskowskiego może być mała frekwencja. Tusk dużo obiecał, a wyszło  jak zawsze. A wystarczyło ruszyć z jakimś dużym tematem np. rozpocząć budowę CPK, elektrowni atomowej czy zwiększyć kwotę wolną od podatku lub urealnić II próg podatkowy. Powtórki z Jagodna raczej nie będzie, ludzie są zmęczeni polityką.

Tylko pytanie, czy jest z czego tak naprawdę zrobić cokolwiek z tego, co obiecał Tusk? xD

Największym chyba problemem w polityce jest to, że ludzie nie chcą słyszeć prawdy. A może to dlatego, że politycy panicznie boją się mówić prawdę? Sam już nie wiem.

W sensie zastanawiam się reakcji społeczeństwa, gdyby rząd wyszedł z prawdziwym ogłoszeniem, że jesteśmy w dupie, na nic nie ma kasy i wybierajcie, czy chcecie 800 zł do ręki, czy inwestycje %-)

A ogólnie powiem wam, że np. nastroje w mojej branży (e-commerce) są fatalne. Wszędzie rentowność leży i kwiczy. I to nie tylko kwestia wysokich prowizji. Po prostu konsumpcja klęka.

2 godziny temu, Camis napisał(a):

Znów będzie : jak do tego doszło?!

Szczerze? Przez głupotę/wschodni mental? Bo sorry, ale jaki by nie był obecny stan rządu/Trzaskowskiego, to nic nie wytłumaczy słabego rzezimieszka i złodzieja mieszkań w pałacu prezydenckim %-)

Trump to chociaż kradł miliony...

Edytowane przez Kamiyanx
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Kasy i tak "nie ma", ale ludzie słusznie wkurwiliby się, gdyby najpierw ucięto socjal, bez cięć rządowych, w całej masie przerośniętej biurokracji i ministerstw.

"Niedaleko" moich regionów postawiono "Edukacyjny Inkubator Przedsiębiorczości w Zdziwóju Nowym i Zdziwóju Starym".
Przekombinowany budynek, w totalnym zadupiu, aby pomóc wyludniającej się okolicy. Gdyby za równowartość tego budynku oraz utrzymania załogi przedsiębiorcy nie musieliby płacić stałych składek to powstałoby więcej firm, niż kiedykolwiek to coś obsłuży. :E 
Znajomy robił przy wykończeniu tego bubla inwestycyjnego. Oczywiście wykonawca był wyłoniony po znajomości, który zatrudnił sobie podwykonawców, w tym takich na czarno, do państwowej inwestycji. :E 
AF1QipMrmwORycaqHOF-Nm0z_W6Eg85pKruajdxi

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, musichunter1x napisał(a):

A jak ten "katoland" wpłynie na twoje życie? Godek zrezygnowała z Konfederacji, ponieważ czułą się marginalizowana, a za Mentzena to już zupełnie, ponieważ on chce się skupić na tym co ważne od strony gospodarki...

Po objęciu władzy w prawie 40 milionowym państwie i przy tych zasobach ludzkich co ma konfederacja sięgnie i po nią i po brauna i korwina.

Są jeszcze inne metody rozwoju biznesu niż dotacje, ale jak dają to się bierze, skoro nie dają lepszy warunków do prowadzenia firmy.
A z UE to on chce wyjść tylko, gdy Polska będzie na to gotowa oraz gdy będzie się to opłacać, przy jednocześnie złym kierunku UE. Odłożono tą sprawę na dalszy plan, ponieważ można wiele zmienić i bez wychodzenia, a wypadałoby najpierw to zrobić i nie zrobi tego dla poklasku jak UK.

O dotacji wspomniałem na marginesie. Główną kwestią jest współny rynek, który mi i tysiącom przedsiębiorców w Polsce pomaga. I nic nie odłożono tylko ukryto bo w Polsce jest duże poparcie dla UE.

Wiesz jaki scenariusz byłby? Najpierw by zochydzili UE, potem wykręcili dęte afery przeciwko, a na koniec by wyprowadzili Polskę. Nie ufam im za grosz i nigdy nie zaufam

A Konfa z kolei nie pozwoli na dalsze ignorowanie przerośniętych ustaw i dalszego klepania biurokracji. Obyczajowość jest na dalszym planie, poza nie pchaniem Polski w pajacowe kierunki. Ostatnie czego nam trzeba to jeszcze pomniki grubasów i więzienie za luźno zdefiniowany hejt. "Katolad" Cię nie wsadzi do paki lub nie oskrarzy, o zamach krzesłem. ;) 
Za to samodzielny PIS lub PO z chęcią wsadzą ludzi kręcących filmy w stylu "lista przewinień PIS /PO". Jak tam areszty śledcze? Dalej nic się nie zmieniło i są używane do woli.

Za stołki poświęcą sprawy gospodarcze, żeby współrządzić z PiS i na wszystko pozwolą. Powiedzą o wymogach koalicji itp.

Na całe szczęście mamy jeszcze ze 2 lata spokoju zanim będzie takie zagrożenie.

Polska rządzona przez KO nie jest dla mnie i pewno dla wielu ludzi krajem idealnym. Liczyłem na składki. Nie udało się. Ale do wpuszczenia PiS i konfy do tego żeby zniszczyli dorobek 40 lat pracy to dopuścić nie można.

• Confused 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Camis napisał(a):

To źle myślałeś, jakieś 60% pójdzie na Nawrockiego. Z resztą wystarczy pogadać z kucami, większość mówi że każdy byle nie Trzaskowski.  

no i slusznie, ludzie mieli dosc 8 lat PO i 8 lat PISu, beda tez miec dosc 8 lat PO+PIS XD

generalnie sami politycy dobrze wiedza ze najgorsze co mozna zrobic w takiej sytuacje to oddawac im na zmiane pelna wladze, tylko mowia to w zaleznosci od sytuacji

3da4c64e6832ee3e1fed816847456ca82a43d691

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

No lepiej dać prezydenturę złodziejowi i kłamcy który sam się wkopał, sutenerowi, gościu który ma bliskie relacje z przestępcami lub idiocie który wyrył na pamięć przemówienie i nie umie odpowiadać na otwarte pytania, idiocie w partii idiotów których sprawozdanie finansowe odrzuciło PKW bo wpisali, ze kupili nielegalnie  alkohol za 20 k a potem korektę puścili, że za 400 zł i nie umieli wytłumaczyc skąd taka różnica się wzięła...

Edytowane przez Crew 900
  • Confused 1
  • Upvote 5
Opublikowano
1 minutę temu, Crew 900 napisał(a):

No lepiej dać prezydenturę złodziejowi i kłamcy który sam się wkopał lub idiocie który wyrył na pamięć przemówienie i nie umie odpowiadać na otwarte pytania, idiocie w partii idiotów których sprawozdanie finansowe odrzuciło PKW bo wpisali, ze kupili nielegalnie  alkohol za 20 k a potem korektę puścili, że za 400 zł i nie umieli wytłumaczyc skąd taka różnica się wzięła...

A nie uważasz, że wstydzić powinna się partia która kampanię wyborczą prowadzi tak nieudolnie, że teraz obawia się przegranej z kmiotem i jego środowiskiem które opisałeś?

• Like 2
Opublikowano
Teraz, crush napisał(a):

A nie uważasz, że wstydzić powinna się partia która kampanię wyborczą prowadzi tak nieudolnie, że teraz obawia się przegranej z kmiotem i jego środowiskiem które opisałeś?

Jak najbardziej.

• Confused 1
  • Upvote 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Tak, teraz widzę. Myślałem że to ta sprawa o której suchy pisał. Wybacz  
    • Dokładnie, ale to dalej bardzo dobre karciochy, więc można sobie na nich jeszcze siedzieć. Ja myślałem o 5070TiS, ale chyba można zapomnieć. Teraz mi chodzi po głowie, czy może nie kupić jakiejś 5070Ti/5080 na wszelki wypadek, bardziej bym się skłaniał ku 5070Ti. Niby jeszcze mi 12GB pamięci nie brakło, ale jak ma coś pójść nie tak i ceny pójść znacząco w górę Szkoda mi tylko wymieniać kartę dla samej pamięci i tylko 25% wydajniejszą, bo fanu z tego nie będzie  Troche tak, zwłaszcza jak Ty siedzisz dość długo na jednej karcie. Ale to jest patologia w wykonaniu nvidii co oni wyprawiają z tą pamięcią. 5060Ti, która jest w rasterze 25% wydajniejsza od 5 letniej 3060Ti ma tyle samo pamięci co 5080, gdzie 5080 z miejsca powinna mieć 24GB. Już nie mówiąc o 4060Ti 16GB i 4070Ti 12GB.
    • Wkleiłem @DaveCam Nawet cytowany @Jardier zachował się prawie tak samo niekonkretnie. Mam ci wyszukać wszystkich żeby zaspokoić twoje ego ? Chyba obaj nie wypełzliśmy spod jutubowego kamienia.   Wkleiłem linki twórców, którzy uważam że coś wnoszą, testują głębiej James Baldwin, @GamersMuscle     Zaraz zaraz, ja narzekam ? Narzekają wszyscy których nadzieje nie zostały spełnione. A potwierdzeniem tego punktu widzenia mają być jutubowe opinie. No to punktuję co to za osobistości będące autorytetami.   Jak jeżdżą w kółko w ukochany iRacing ... dobrze. Jak przejechali się w PMR i zjechali go od góry do dołu ... też dobrze. Jak zwracam uwagę, że to nie ma żadnego znaczenia ... już nie dobrze.
    • Możesz pokazać kto tak robi ze mówi: mi też się nie podoba i że jest to bełkot? Bo tylko widzę narzekanie że ten i tamten narzeka i bełkocze ale bez jakiś konkretów, że narracja jest taka i wszystkich jakby się zmówili co mają mówić. Trochę to wygląda jak? Bełkot
    • Przeciez roznica miedzy 9700x a 9800xd to 75-100mhz   W grach roznica jest zadna miedzy odkreconym cpu, a limitem ppt 88W  To co najwyzej w cine bedziesz mial wiecej ptk i to tyle   Jakie napieice i vid podczs testu raportuje ?  Nie wiem jak bardzo by musiala byc spartolona gra zebys mial drop z 250 na 120 fps tak wiec wymyslac torche abstrakcyjne scenariusze  I to by byla tylko i wylacznie wina gry a nie slabego cpu. Jak widac na ciebie placebo dobrze dziala ale to najwazniejsze ze dziala   W codzie na skreconym ppt i prilu bez kaganca nie ma zadnej roznicy w testach  Wiem bo testowalem   Jak jakis wbity limit nie dziala tzn ze jest problem z plyta/bios. Ja nie mam problemu z limitami, co  wklepie tak jest wiec moze sprawdz inny bios lub czy faktycznie zapisujesz ustawienia. Pusc cb23 i pokaz ile wypluje ptk przy takim poborze, jestem ciekaw.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...