Zmieniłem kartę graficzną z 1050 ti na rx 6600
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez b3com · Opublikowano
no właśnie złapałem się na ten marketing i liczby W takim razie rozumiem, że 1ms jest wystarczająca? boczniak budżetówka, byle się jakoś prezentował, miał hdmi i ponad 100 hz, tak widziałem wcześniej twoje polecenia, przyjrzę się temu ktc i coś wybiorę. Jeśli chodzi o główny to nie zdecydowałem jeszcze, nie jestem przekonany. Muszę mieć jeszcze jakiś wybór do tych dwóch.. Jest jakiś AW pomiędzy https://www.x-kom.pl/p/1336135-monitor-led-27-265-284-dell-alienware-aw2725dm.html?pageThemeMode=dark& , a tym co wysyłałeś? A z ciekawości, chętnie poczytam o tym marketingu związanym z czasem reakcji. Możesz jakiś materiał podesłać? -
Przez Tornado3 · Opublikowano
Przy takich założeniach chodziłabym całe życie na nogach, bo po co się męczyć skoro za chwilę mam mieć auto w serwisie ? -
Przez some1 · Opublikowano
Używałem. Mając Unifi nie musisz tworzyć pełnego VLANu żeby mieć drugi SSID, w Asusach chyba jest to powiązane jeśli dobrze pamiętam. Tak czy siak nawet Unifi ostrzega że to obniża wydajność sieci, więc na problemy autora tematu raczej nie pomoże. Choć wymiana routera na nowy może poprawi sytuację. A może nie. Wifi u każdego może się zachowywać inaczej. https://help.ui.com/hc/en-us/articles/15320966415127-Broadcasting-Multiple-WiFi-SSIDs We do not recommend creating high quantities of SSIDs because this can increase interference and degrade WiFi performance. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Czy to się zalicza pod AI? Wrzucie w inny temat jeśli nie np. technologia. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
To są problemy 21 wieku pomijając fakt że ładowarek już do zestawu nie dodają(przynajmniej w EU).
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi