Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na dniach zauważyłem że wyłączając pc monitor się wyłącza a pc pracuje sobie dalej i ani myśli się wyłaczyc🙆 dopiero po zresetowaniu gdy się uruchomi jakoś da się normalnie go wyłączyć.  Czyżbyti zbliżający się koniec dysku kc 3000 2tb?

Opublikowano

@Send1N już sam nie wiem🙆 l- connect wywaliłem jak i wentyle lian li żeby nie było. Sterownik nVidia przeinstalowany. Czyżby zasilacz może wariuje? Przewody wszystkie podociskałem. Jak go włączę trochę pogrzebie to go normalnie wyłączę ale jak już trochę pogram to wtedy ten problem jest 

Opublikowano

Dostałem kiedyś komputer do naprawienia z identycznym problemem. Nie chciało mi się dochodzić do tego, jaki soft to powoduje. Przeinstalowałem system z opcją zachowania danych i aplikacji. Problem ustąpił.
Nie mówię, że tutaj też to pomoże, ale chciałem zaznaczyć, to to coś z softem/systemem było nie tak.

Opublikowano

Z tego co zauważyłem to chyba problemem jest epic lub gra fortnite, po niej zawsze nie może wyłączyć się pc normalnie. W najbliższym czasie to odinstaluje i zainstaluje ponownie oraz sprawdzę. Jak normalnie używam przeglądarki czy gram w inna gre to wszystko wydaje się ok. Ale w razie czego @wamaksprawdzę później też Twoja opcję 

• Upvote 1
Opublikowano

Dobra wszystko już ok. Najpierw odinstalowałem epica i fortnite i zainstalowałem epica i nic, później zainstalowałem winde od nowa i nic. Ale 2 mają była aktualizacja fortnite bo zaczął się jakby nowy sezon i teraz wszystko gra, widocznie oni coś mieli pokickane chociaż u szwagra było wszystko ok. Ale teraz finalnie wszystko już gra

• Like 1