Intel Alder Lake - 12 generacja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Mnie tam autentycznie intryguje, jak zaplanowali gameplay i różne poziomy. Czy ze skarpetek można jeszcze trafić do... czy jednak kampania nie będzie liniowa? Można już dodawać do listy życzeń na Steam? Ogólnie lepsza taka perełka niż kolejny rozpikeslowany rogalo-soulslike! -
Przez Johny72 · Opublikowano
Mam od trzech tygodni dokładnie taka sama kartę PNY RTX 5070 ti ale bez fabrycznego OC i jestem zadowolony. Z tego co "wyszperałem" w necie tylko wersja plus 5070 ti oraz wersje 5080 mają komorę parowa i to samo chłodzenie. Po lewej stronie opcja UV na 0.870 i zegar na 2865 taki profil wrzucam jak gram, po prawej ustawienia fabryczne. Karta przy 1700 - 1800 rpm jest cicha słyszę lekki szum który mi nie przeszkadza ani nie rozprasza to mojej uwagi. Nic nie stuka, nie puka , nie terkocze. -
Przez lokiju · Opublikowano
Ona stwierdziła, że coś poczuła ale myślała, że to gałąź. Przecież to brzmi jak przyznanie się do tego, że nie patrzyła na drogę przed sobą. -
Przez Zas · Opublikowano
Na tym filmie wyżej nie ma kompletnie nic, a całego z Uwagi nie chciało mi się szukać. Zresztą tam też pewnie nie pokazali momentu wypadku. Podnosiła się a stała i machała to nie to samo, klęcząca ośmiolatka nadal jest dosyć niska. Choć wydaje się, że nauczycielka powinna coś zobaczyć zanim podjechała na tyle blisko, by stracić dziewczynkę z pola widzenia. Cóż, niech sąd rozstrzyga, baba ma prawo wypierać się wszystkiego. -
Przez Elder · Opublikowano
Niewielki progress względem wydanej kasy na kolejną chłodnicę, w sumie tak mizerny że nie wart kombinowania ale... te same chłodnice pracujące open air na zewnątrz budy na podłodze pomieszczenia = strzał w dziesiątkę. Mała budka na biurko i rad setup np tak zbudowany na podłogę (listwy mocujące chłodnice z alu = tani a skuteczny mod) Jak SR2 560mm open air pracowała z 1rev Deuterium to 7800X3D i RTX 4090 na luzie ogarniała na low rpm w push-pull. Tak...jedna chłodnica open air 560 push-pull 600 rpm i luzik zamiast stada chłodnic w budzie. Dwie SR1 560 outside plus 480 w budzie ogarniały mi spox kompa 725 W poboru mocy (SLI) a to było w 2012 roku kiedy wszyscy uparcie w big towery pakowaliśmy chłodnice i mało kto myślał o ucieczce z nimi na półkę czy podłogę. Ten Behemot 4x 480 HWLabs rads pracował gorzej bo chłodnice wzajemnie się podgrzewały. Koniec z big towerami pod CLC u mnie. Takimi co grzeją jedne chłodnice drugimi...jak ten bubel Corsair.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi