PC do pracy i gier
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Czarny_PLone · Opublikowano
Z tego co widzę co teraz się wyprawia na rynku z cenami kart to był jednak interes życia zakup nowego Palita Game Rock rtx 4090 za 8k. -
Przez Devils1100 · Opublikowano
Aa czyli 128GB na UFS 3.1 nie Xiaomi Telefonów tez bym jednak nie chciał czy ja wiem czy Oneplus taka cegła zamówiłem pod koniec 2024 Oneplusa 12 chcialem zobaczyc jak sie prezentuje byłem w szoku jak lepszy aparat przedni miał od mojego S24U reszta wydawała się na + ale ci powiem Ojciec ma S25U i jak on chodzi to czuć róznice nie jakąs przepasc ogromną ale czuć tą róznice bo Rdzenie nie ma juz na Cortex tylko Orion jak Qualcomm robi w Laptopach na Windowsie i taktowanie rdzeni tez pewnie swoje robią😉 -
Przez DżonyBi · Opublikowano
W Nioh 2 mam ograne 125h. Bez farmienia się nie obeszło - nie pamiętam jaki miałem level, ale grubo ponad 100. To jedna z moich ulubionych serii. Podoba mi się ta dynamika i vibe. Pobrałem wersję demo na PS5 Pro i gram w trybie wydajność, ale postanowiłem też ściągnąc demo ze Steam i porównam sobie. Jak będzie duża różnica to fulla kupię na PC, a jak nie to wleci pudełkowa na PS5. -
Przez aerial · Opublikowano
Kiedyś trochę grubszej blachy do produkcji skrzynek używali https://allegrolokalnie.pl/oferta/obudowa-chieftec-lbx02bbb-czytnik-kart-z-usb-30?navCategoryId=259436 -
Przez toska78 · Opublikowano
I ta najnowsza łatka (tzn. KB5074105) podnosząca kompilację do 26200.7705 jest opisana jako aktualizacja wersji Preview.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi