Nalech 0 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Cześć, Poszukuje dla siebie cichej klawiatury bezprzewodowej najlepiej mechanicznej, może być z podświetleniem lub bez, najlepiej tkl. Najważniejsze żeby była cicha. Dodatkowo poszukuje myszy bezprzewodowej. Do głowy mi przyszły bezprzewodowe peryferia bo chce pozbyć się nadmiaru kabli z biurka po tym jak do mojego prywatnego sprzętu dołaczył też sprzęt służbowy. Zastanawiam się jednak czy sprzęt bezprzewodowy jest konkurencyjny do zwykłych na kablu w grach typu fps. Poniżej propozycja myszy ktorą wyszperałem w internecie natomiast nie mogę znaleźć jakiejkolwiek propozycji klawiatury z moimi wymaganiami podanymi powyżej. https://www.logitechg.com/pl-pl/products/gaming-mice/g305-lightspeed-wireless-gaming-mouse.910-005282.html?srsltid=AfmBOopMPqEiCaFIRS3ab9G0jkTOrsyPzak5Ht2aYrVy_W8e2SIYPVKz Za wszystko razem chciałbym zapłacić nie więcej niż 500-600 zł Zastosowanie do głownie gry (raczej fpsy) plus przeglądanie internetku. Dziękuję z góry za wszelką pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi