"Przedłużenie" kabla głośnikowego - skrętka? inaczej?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Linku · Opublikowano
Panowie ! Dziękuje za pomoc przy 14900K. Jest mega stabilnie, ogólnie pracuje mi się naprawdę gładko. Ale jak tak was czytam, to chciałem coś jeszcze podłubać bo jak to tak, przecież mogę jeszcze ugrać 1% wydajności Wydrukowałem chłodzenie do ram, dziś mi przyszły dwa wentyle Noctuy i będę działał z pamięciami. Obecnie mam takie ustawienia, czy mogę coś tu jescze podziałać ? Co prawda ramy 6000 ale zawsze sypało błędami przy xmp to zagrałem inaczej. Tutaj jakby kogoś interesował druk : https://makerworld.com/pl/models/1834180-ram-cooler-dual-60mm-fans?from=search#profileId-1958849 -
Przez Dawid91 · Opublikowano
Nie wiem czy ma to znaczenie ale standardowo ten laptop ma 16gb Ram i 512gb dysk. Kupiłem rozszerzoną wersję z 32gb i 2Tb dyskiem.( Taką opcję miał w ofercie sklep). Być może coś popsuli przy wymianie podzespołów ? -
Przez galakty · Opublikowano
Jest to jakaś opcja, ale wolę sprzedać taniej i się pozbyć chyba niż teraz łatwić miejsce i dalej się bujać -
Przez Badalamann · Opublikowano
Nie tyle nieistotne, co wiedzieliśmy że takie będa efekty opóźniania transformacji. PiS w ramach sojuszu z Solidarnością blokował dekarbonizację. Już płacimy za to rachunek - w skali UE bardzo drogi prąd, co ogranicza konkurencyjność gospodarki. A po wejściu ETS2 zapłacimy dodatkowy, znacnzie wyższy i jeszcze bardziej odczuwalny. Tu już niczego nie da się zrobić, będzie kilka lat, może nawet dekada ponoszenia kosztów. Zakładam tu, że do ok 2035 uda się odejść od węgla w energetyce. P.S. Osobiście liczę że pisowcom i konfederuskim nie uda się zbudować większośc po kolejnych parlamentarnych. I to jednak obecna koalicja będzie się musiała zmierzyć z problemami w energetyce i ciepłownictwie. -
Przez x-kom · Opublikowano
Cześć, do salonów x-kom dołącza cała sieć sklepów Neonet. Zasady odbioru są takie same jak w innych punktach, a najważniejsza różnica jest prosta — dostawa do Neonet jest całkowicie bezpłatna. Najważniejsze korzyści: Darmowa dostawa do sklepów Neonet Więcej punktów odbioru w całej Polsce Odbiór na kod i numer telefonu Paczka czeka 3 dni robocze od doręczenia Jak zamówić: W koszyku wybierz „Sklep Neonet”, wskaż punkt z mapy lub wyszukiwarki i opłać zamówienie online (w Neonet nie ma odbioru za pobraniem). Gdy przesyłka dotrze, wyślemy SMS i e-mail z kodem odbioru. Szczegóły znajdziesz tutaj —> Darmowa dostawa do wszystkich sklepów Neonet Pozdrawiamy, x-kom
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi