Uchwyt do monitora
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
Nauczycielka pyta Jasia w szkole: - Jasiu, dlaczego obozy koncentracyjne są niechlubną częścią historii? - Jasiu odpowiada, bo były źle zorganizowane. -
Przez RavenArsenal · Opublikowano
Tak d5 są razem z rezem i sterowaniem od Watercoola, blok na cpu/gpu również. Koolance QD3 mam w starym setupie i chyba wrzucę również do nowego, choćby na próbę czy dopięcie 2 starych chłodnic HW Labs SR1 480 obniży temperaturę cieczy. Zastanawiam się czy nie dorzucić do loopy chłodzenia ddr5, czy daje to jakieś korzyści? Na starym setupie jak miałem 2 kości na ddr4 to chłodzenie było pomocne przy wyższym voltowaniu pamięci, jak dorzuciłem kolejne 2 kości to blok wywaliłem. W setupie będą 2 chłodnice w środku, HW Labs GTS 420 i Alphacool UT60 420, obie w wersji białej i mora na zewnątrz. Nad worklogiem nie myślałem, brak czasu na to, części w większości czekają od początku grudnia, kupione jeszcze zanim ceny wywaliło w kosmos, ale z braku czasu (urlop/święta) nie było kiedy się za to zabrać. -
Przez Necronom · Opublikowano
Uncjowymi nie, ale 1 lub 0,5 grama już może służyć do wymiany 🙂 Była jedna giełda, ale z tego co widziałem już ją zamknęli. Generalnie dla mnie tego typu wymiany to trochę proszenie się o problem. Jeżeli już nabywam kruszce to tylko z pewnego źródła. Dilerzy złota muszą mieć działalność kantorową, więc ryzyko praktycznie nie istnieje. A na tym rynku okazje nie istnieją. -
Przez some1 · Opublikowano
Otóż to, przecież tego nie będą produkować jednocześnie. 9800X3D EOL, 9850X3D w cenie nowego produktu a.d. 2026, a z odrzutów zrobią kiedyś 9700X3D -
Przez tomcug · Opublikowano
Tego raczej nigdy się nie dowiemy, wszyscy milczą i zero konkretów. Co jak co, ale akurat Intelowi trzeba przyznać, że potrafił dokładnie opisać sytuację, wydłużyć gwarancję na CPU i wydać nowy mikrokod rozwiązujący problem (chyba ).
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi