Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam tablet do 1000 zł dla mojej Mamy.

Przede wszystkim musi mieć rysik, żeby mogła sobie rysować na nim.

Druga sprawa to jak największy ekran.

I ostatnia sprawa to, żeby procesor był wydajny na tyle, żeby moc pograć sobie w jakieś proste gierki typu: Subway Surfers, czy gry logiczne...

Też zwróciłbym uwagę na wagę i pojemność baterii tabletu.

Wiem, że do 1000 zł nie mogę mieć wszystkiego, ale może pomożecie mi wybrać najlepszy tablet do tej ceny, bacząc na wyżej wymienione wymagania.

Dziękuje :)

• 4 tygodnie później...

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Bombardowanie irańskiej infrastruktury jądrowej może oddalić Teheran od osiągnięcia zdolności wzbogacania uranu może o rok, może o kilka lat. Ale tylko wzmocni determinację władz Iranu. Porozumienie zawarte w wyniku negocjacji, zapewniające Iranowi podstawowe gwarancje bezpieczeństwa i zdejmujące sankcje, które duszą gospodarkę kraju, to droga do długoterminowej stabilizacji. Netanjahu nie ma w tym żadnego politycznego interesu, bo tylko wojna i poczucie ciągłego zagrożenia - permanentny stan wyjątkowy - stanowią paliwo jego politycznej kariery. To jedyne, co stoi między nim a polityczną marginalizacją, procesami karnymi w Izraelu i potencjalnie spędzeniem reszty życia w więzieniu w Hadze za zbrodnie wojenne.     Dlatego nie cofnie się przed niczym. Wręcz przeciwnie. Będzie parł do przodu, bo potrzebuje tego, żeby wciągnąć Stany Zjednoczone do wojny z Iranem; w jego interesie jest, by odpowiedź Teheranu uderzyła też w USA. Ludzie w Strefie Gazy nadal będą ginąć, co doprowadzi do dramatycznego wzrostu antysemityzmu na świecie. Bo im więcej antysemickich incydentów, tym lepiej dla niego. Syjonizm Netanjahu żywi się antysemityzmem i dąży do jego rozpalania. To jego tarcza i polisa ubezpieczeniowa. Tworzy rzeczywistość, w której tylko ci Żydzi, którzy stoją po stronie zbrodni wojennych, mają prawo przynależeć do wspólnoty. To paliwo dla najgorszych antysemickich uprzedzeń.   Izrael Netanjahu to państwo, które stawia się ponad prawem i absolutnie podstawowymi regułami współżycia międzynarodowego. Zasługuje na status pariasa - na sankcje o skali większej niż te, które Unia Europejska i USA nałożyły na Rosję. Na bojkot polityczny, kulturalny i gospodarczy, na zaprzestanie wszelkich relacji dyplomatycznych. Na pełne osamotnienie.  
    • Juz ogarnalem sam. po prostu z konta lokalnego windows pomyslal ze chce korzystac z konta microsoftowego i blablabla nie wazne.  nienawidzic windowsa!!!
    • Kurde, jakie to smutne, że po 11-12 latach, ta gra nie wypada źle, a nawet lepiej. Nie mamy poza FH niczego co by pokazywało "Tak, widać, że to 2 generacje konsol dalej", jednocześnie w grze, która jest dopracowana pod każdym innym względem i "ma to coś".   DC nie ma żadnej durnej fabuły. Nie ma żadnych efektów w stylu anime jak Need for Speed. Nie działa na Unreal Engine. Nie ma RT. Gameplay nie wygląda jakby grę robiła trzecia liga developerów. Szkoda studia   Teraz poza Forzą Horizon w arcade'ówkach ciężko w ogóle o coś z wyższej półki, a o grze tej klasy co gry ery PS2/PS3 nawet nie ma co marzyć.    Wtedy mi się niezbyt podobało przez pogoń za realizmem (w tej grze autorzy chwalili się nawet filtrem desaturacji ) ale w porównaniu do dzisiejszych gier, to i tak wygląda lepiej.  Nigdy nie pograłem, bo wyścigi w 30fps to strata czasu przy widoku ze zderzaka/maski, więc mam nadzieję, że to nie fake i faktycznie się da na PC pograć w 60. Swoją drogą jeśli to by faktycznie tak chodziło, to czapki z głów. Emulacja PS4 i to z 2x fps na komputerach na których z emulacją PS3 w ten sposób nie do końca jeszcze jest idealnie nawet na 9800x3d... no cuda jakieś
    • Teraz sprawdziłem, różnica 1fps w jedną czy drugą, także mieści się błędzie pomiarowym.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...