Bezpieczeństwo żywnościowe Polaków
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Nawet jak włączone wyłączanie ekranu w systemie nic się nie wydarzy. Po prostu wstanie dopiero jak wgra już nowy soft Skąd to wiem bo już tak robiłem -
Przez Doamdor · Opublikowano
@lukadd On ma się nijak do rzeczywistego terminu dostawy, nie raz paczkę miałem do tygodnia. -
Przez hubio · Opublikowano
Zależy jaki prowadzisz tryb życia. Jak lubisz spać rano i siedzieć po nocach jak ja to lokal działalności to samobój + w przyszłości ciężko będzie sprzedać więc tylko jeśli to mieszkanie jest z 30-40% tańsze od podobnych. Jeśli będziesz miał przedszkole to możesz właściwie od razu zacząć wstawać o 6 rano i wychodzić. W poprzednim mieszkaniu miałem przedszkole w odległości ok 300m a i tak mimo zamkniętych okien dzieciaki tak krzyczały, że potrafiły obudzić. Takie mam doświadczenie... Jak inni pisali - jakieś żabki, fryzjerzy itp to właściwie musisz funkcjonować tak żeby nie mieszkać kiedy oni będą. Poszukaj na spokojnie na rynku wtórnym. Sprawdź kto mieszka pod/nad/ z boku. Czy jest spokojnie itp. -
Przez Akuki · Opublikowano
@Send1N po całkowitej deinstal sterów grafy wydaje mi się że było jeszcze gorzej. Przybliż co be z tą deaktywacją wlutowanego RAMu? Niemodyfikowem nigdy BIOS... -
Przez bbandi · Opublikowano
Ja mam mieszkanie 8km od miasta 200k mieszkańców - pracuje na 3zmiany i nawet mam MPK bo już przystanki w moim mieście podlegają pod te duże miasto, na 3zmiany mogę się dostać do pracy autobusem i mam 400metrów do przystanku, czasem autem jeżdżę ale w godzinach szczytu wracam o wiele szybciej MPK (bus pasy) w tym mieście to bym miał za te pieniądze mieszkanie mniejsze, stare i w WP.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi