Dobór optymalnych części
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Element Wojny · Opublikowano
To jest bardzo starannie zorganizowany, przemyślany i zaplanowany atak. Kompletne zaskoczenie, całkowita dezorganizacja łańcuchu dowodzenia, pełna infiltracja na wyższych szczeblach. Jeśli Iran nie ma jakiegoś asa w rękawie, to tam za chwilę nie będzie co zbierać. Pytanie tylko, na ile USA im pozwoli. Oby nie na to samo, co zrobili w strefie Gazy. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Niestety jedyna rada to foty w SDR Chcoiaz mi w HDR nie wychodzily za ciemne i tez nie za jasne ale to nie bylo to do konca -
Przez Vulc · Opublikowano
Prze finałową walką warto zrobić trochę eksploracji, tylko trzeba mieć świadomość, że raczej na pewno skończy się to grubym overlevelem. Mi to akurat nie przeszkadzało, finał to i tak formalność, zamknięcie historii. Jak ktoś chce wyzwanie to Endless Tower oferuje walki o sensownie rosnącym poziomie trudności. Świetne miejsce do eksperymentów z pikto. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Na GMG mam za 84zł lub 117zł za deluxe, ale nie wiem co to za gra, o co w niej chodzi, muszę poszukać jakiejś recki. -
Przez Yedi · Opublikowano
Sprzedawca z olx to musi zejść z ceny a i tak janusze go zamęczą... Typowe ceny z olx gdzie karty schodziły to 3-3.2k .. Ale największa patolka to Vinted jest .. Sprawy nie polepszają limity DAC7 i fejkowe oferty typu 5070ti za 2200 pln na allegro lokalnie (ogłoszenie) ... Jako że tu kolega ma kartę z 2024 roku i nie jakiś wypas to cudów się nie spodziewam .. Ja to akurat patrzę bardzo negatywnie po kartach firmy PNY czytając sobie problemy z nowymi 4080 (coś nie tak ze złączem PCI-E gdzie przychodzi kompletnie walnięte albo karta chodzi połową prędkości) , do tego serwis w zależności od sklepu (tak jak tu nasz kolega reklamował PNY 4080 i czekał 3 miechy aż łaskawie dostał nową kartę). Ta Twoja to nowa kupiona i leży czy tak jak jego .. kupiona , poszła na gwarancję i wróciła nowa ? Jesli to drugie to szczęścia życzę ponownie ze sprzedażą
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi