27 cali OLED - jaki najlepszy dla moich zastosowań? Możliwie wyraźna czcionka. Do 5k zł
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
Wszystko się posypało, bo te patałachy Redzi zamiast kontynuować największy światowy hit, to grę zostawili moderom i jakiegoś poronionego Cyberpunka wypuścili. I jeszcze zdziwieni, że ludzie są na nich źli -
Przez floppy · Opublikowano
9070 XT daje Ci 95% realnej wydajności tego twojego zielonego kloca za ułamek jego ceny. To jest definicja opłacalności, której zieloni nigdy nie zrozumieją. Podczas gdy ty spłacasz raty za kartę, która za chwilę straci wsparcie, bo wyjdzie 'Super-Ti-Ultra' z nowym generatorem klatek dostępnym tylko dla wybranych, normalni gracze cieszą się płynną rozgrywką na 9070 XT. Nvidia to obecnie firma dla ludzi, którzy lubią przepłacać za marketingowy bełkot. 9070 XT to sprzęt dla tych, którzy mają mózg i potrafią liczyć. EOT, idź tam dalej lizać skórzaną kurtkę szefa :). -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ciekawy jestem takiego ultra responsywnego PC -
Przez sideband · Opublikowano
@eNeSik Wystarczy, że widzę lepszą resposywność i działanie systemu, szybciej wstaje i zamyka itd. Pewnie wyłączanie defendera, izolacji rdzenia też nie ma sensu nie ma żadnego wpływu ma wydajność. Dlatego kroje od lat nie wspominając o syfie ze sterowników, które niedługa będą zajmować co cały system Nawet w robocie podciąłem Win10 żeby to jakoś zaczęło działać Ludzie siedzą na nowych buildach Win11 gdzie nawet po max skrojeniu to niezły muł Ale jak się nie ma pkt odniesienia to tak jest. Ale na tym zakończmy dyskusje to są moje przyzwyczajenia od lat gdzie zawsze maxowałem wydajność mnie średnio interesuje przeciętny zjadasz chleba, który jest ignorantem w tym temacie.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi