Stuttery, spadki - pomoc w diagnostyce i/lub ustawieniach
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Misticzx · Opublikowano
To ty uważasz że ma ładną twarz? Wystarczy kilka sekund popatrzeć na Ellie z gry, a potem na Ellie z serialu. To przepaść. Zresztą nie tylko sama twarz. W grze Wiedźmin 3 była dorosła (bo to przyszłość), ale w Sadze o Wiedźminie nie była. Serial? Nie oglądałem i nie mam zamiaru. Zapewne podobnie nieudany jak serial The Last of Us. Ale ogólnie nie zgadzam się i nie toleruję zastępowania nastoletnich postaci dorosłymi aktorkami, a jak są jeszcze obleśne to nie toleruję podwójnie (niech w takim wypadku nie ekranizują w ogóle danych produkcji). Sorry za mocne słowa, ale albo coś lubisz i usprawiedliwiasz, albo nie. Nie chodzi o to. Ma być taka jak w pierwowzorze, a nie inna w jedną czy w drugą stronę. Takie trochę podejście z rodzaju body positive, z którym się nie zgadzam w wielu przypadkach. Wiedźmin 3 było kontynuacją książek (sequel), czyli działo się w przyszłości. -
Przez Zdzichon · Opublikowano
A pamiętasz kto zaprzepaścił najbardziej prawdopodobną próbę rozwiązania tego problemu ze względu na swoje samolubne pobudki? -
Przez leven · Opublikowano
4070ti ma za mało Vram. 5070ti rozjeżdża 4070ti. Ponad tydzień miałem zagwózdkę, czy kupić 5060ti 16GB Vram, czy 5070 12GB Vram. Wybrałem 5060ti 16GB Vram i dobrze, bo taki TLOU 2 potrafi łyknąć 14.5 GB Vram -
Przez janek25 · Opublikowano
mam wrazenie ze tam kaucja jest po to by po syfiarzach czyli po samych siebie posprzątać Niestety jak to w zyciu,częśc pieniedzy zniknie Kaucja za produkt który nie jest wielorazowego użytku samo w sobie jest dziwne U mnie w miescie moze był taki 1 budynek ale chłop juz nie zyje wiec i tam czysto -
Przez Send1N · Opublikowano
@ODIN85 Dokładnie, w tych retrospekcjach jest bardzo dużo wyjaśnione nie wiem po co w ogóle oglądać coś w taki sposób... mi jak coś nie siada i usypiam przy tym to po prostu całkowicie odpuszczam zamiast obejrzeć na ilość nie jakość i nie wiedzieć o co chodzi
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi