Stuttery, spadki - pomoc w diagnostyce i/lub ustawieniach
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Funky Koval · Opublikowano
Pogram w sezon 2 oczywiście, że tak. Ale jezusie nazaretański. Oni tę padakę o 1,5 miesiąca przesunęli, żeby dopracować zawartość? Jaką zawartość? - nie poprawili progresu broni. Aby wbić 50 lvl potrzeba grubo ponad 1000 fragów. A często dodatki niejako "odblokowujące" potencjał danej giwery są na 30, 40 levelu. Czasem jakas lufa czy ammo nawet blizej 50. To jest szaleństwo i zniechęca do grania innymi pukawkami. - kod sieciowy i detekcja trafień. Nawet nie każcie mi tego komentować. Tragedia. Ale hej! W sklepie już do kupienia tier skips! Będą też nowe skiny, eleganckie takie! -
Przez Gang · Opublikowano
Na rowerze to bardzo czuć. Większość gleb jest jak zaczyna padać, a nie jak już pada. Pylenie z klocków to jest konkret zanieczyszczenie i że akurat to będą uwzględniać to bardzo dobrze. Tak samo normy emisji nie powinny zależeć od wielkości silnika/auta. Bo nas interesuje ile pojazd generuje zanieczyszczeń, jego wielkość nie ma znaczenia. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nie, nie zauważyłem aby to wmawiali. A ty gdzie to widziałeś? -
Przez j4z · Opublikowano
Obejrzałem jedenaście odcinków Tsubasy. Pierwszy mecz trwał tylko cztery odcinki. Ależ były emocje. 😀 W następnym pojawi się Kojiro. -
Przez j4z · Opublikowano
Kilka dni temu przełączyłem pstryczek od biosu na karcie z silent, na performance. Wydaje mi się, że od tamtej pory jest lepiej. Byłem przekonany, że to tylko zmienia krzywe wentylator, SI podpowiada, że nie tylko. Myślicie, że może to mieć wpływ?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi