Samsung S25 Ultra czy Iphone 16 Pro Max?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
msi tez ma zakres regulacji. odn wielkosci ekranu to zawsze jest kwestia indywidualna, wiec na to bym nie patrzyl w formie wiekszy=lepszy. Matryce sa podobne, zblizone specyfikacją ale to msi ma odrobine lepszą i dokladniejsza matryce -
Przez Petru23 · Opublikowano
No tak, jednostkowy przypadek znów stanowi o całości. A somsiad oleju od lat nie wymieniał i jeździ. Czyli, że co... Niektórym peron dawno odjechał? 18 letni łańcuch bez wymiany? Tytanowy chyba i się nie rozciąga. Bo Twój. Ale co mam kupować, skoro wziąłem w najmie na 24 miesiace. To było dla mnie najbardziej opłacalne rozwiązanie. -
Przez j4z · Opublikowano
Mam na liście. Dobrze ludzie o nim mówią. Trzeba będzie się wziąć kiedyś. -
Przez janek25 · Opublikowano
Te 1 procent to pewnie brak Ht lub duża liczba rdzeni Pamiętam szufladę Intela z 2020 roku. Co to był za szok jak w ciagu 5 lat miało być 7 generacji. Co jest? co tak przyspieszyli. Po latach okazuje się że to 4 generacje w ciągu 7 lat -
Przez nalewator · Opublikowano
MSI nie ma praktycznie żadnej regulacji ekranu, w cenie tego MSI masz tego Gigabyte z linku powyżej tylko z pełną regulacją no i minimalnie większą matrycą . Poza tym ten MSI ma zewnętrzny zasilacz a nie każdemu to pasuje.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi