Dlaczego warto walczyć o swoje zdrowie psychiczne?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Nie popadajmy w skrajności. Jeżeli w wyniku jakiejś kontroli/weryfikacji okaże się, że prokurator dopuścił się rażących błędów dlaczego miałaby go nie spotkać surowa kara finansowa? Odpowiedzialność dyscyplinarna w niektórych wypadkach to może być zdecydowanie zbyt mało. To są właśnie te nasze kasty prokuraturze, sędziom, lekarzom, komornikom nie patrz na ręce, broń Boże nie karaj bo zrobią focha. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Czym mocniej i dalej świecą tym krócej żyją. EJAJ dosyć dobrze dobiera czego potrzebujesz. Mi OSRAMy NightVision wytrzymują całe 3-4 miesiące. -
Przez Lypton · Opublikowano
Nie do końca to to, ale James Cameron - tak, ten James Cameron - bierze się za ekranizację najnowszej książki Abercrombiego - Diabły. James Cameron takes on The Devils - Joe Abercrombie https://share.google/O1BZjyQHorqI6S4Vf Nie miałem jeszcze przyjemności czytać. Najpierw Epoka Obłędu. -
Przez miro · Opublikowano
przyznam że cały czas siedzę na w10 i nie sprawdzałem jeszcze.. ale nie działa z unixonar + xonarswitch na w11 ?? -
Przez Petru23 · Opublikowano
Dokładnie tak miałem w Kudze. Kilka razy navi zaczęła właśnie takie akcje odwalać na mapach z podpiętego aa telefonu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi