No i śmieszne i dziwne, z DLSS dochodzi więcej fps to mi chyba wybija poza 144Hz i ekran dostaje sraczki z gsync i vrr. Nie limituję fps więc zapewne dlatego, hol szpitala to zamknięty rejon więc i fps tam dużo.
No dobra kolego ale w ilu krajach muzułmańskich interwencja USA przyczyniła się do poprawy zycia zwykłego człowieka? odpowiem za Ciebie - O. Za to w każdym się pogorszyła.
@azgan
Mógłbym napisać esej, jak płytki jest to materiał, powtarzający "oczywiści", gdzie sam wymieniłbym realne wady, które dobiły ten tytuł oraz niedoceniane lub niezauważone zalety RE6...
RE6 mechanicznie to taki MGS:V, ale w serii Resident Evil.
Mógłbym wymieniać jakie są możliwości poruszania się, interakcji, ataków animacjami kontekstualnymi, zaawansowany coop, projekt przeciwników..., ale gwoździem do trumny postrzegania tej odsłony, jest projekt map niewykorzystujący tych możliwości oraz nieistniejący poradnik lub samouczek. Właściwe podejście do RE6 to obejrzenie poradnika odnośnie sterowania, nawet kilku oraz przetestowanie tego w Mercenary i dopiero wtedy odpalenie kampanii, które i tak mają swoje wady, jak i za dużo treści, często nieprzemyślanie słabej i przesadzonej w rozmiarach np. etap w śnieżycy.
Dlatego gra zyskuje w trybie mercenary, coopie oraz traktowanie tego jak parodii, pomijając podrozdziały przy ponownym przechodzeniu lub mając do nich dystans. Dla mnie etap z śnieżycą nie był tak zły, choć zdecydowanie zbyt rozciągnięty. Przeplatałem kampanie zabawą w mercenary, rozbijając to na kilka tygodni lub miesięcy
Mocno eksperymentowali i Roomba były całkiem śmieszne i odświerzające, ale jeśli ktoś nie wiedział jak to działa to kończy jak na filmie.
Ten kto pierwszy otworzył drzwi, ten dostawał więcej łupów i trochę inną scenkę. Za ścianą była druga drużyna, jeśli było się online i akurat ktoś grał.
Jedna osoba hakowała drzwi, a druga strzelała w odkurzacze Roomba, odpychając je w inną stronę. W ścianie była dziura do drugiego pomieszczenia, gdzie była druga drużyna i tam trafiali zepchnięci przeciwnicy.
Rekomendowane odpowiedzi