caleb59 1 864 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 18 minut temu, aureumchaos napisał(a): Te czekam na Crimson Desert. Od kolegi z forum dostałem kod pod proca w promo cenie więc można powiedzieć że mam pre order 😁 Jeśli od tego samego kolegi co myślę no to jest nas dwóch. 1
Szambo 642 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu U mnie wyszło 18h w sumie, a 12 według save'a w grze. Ale wyczyściłem praktycznie wszystko. Mam pytanie dla tych co już ukończyli? Poziom Obłęd jest dużo trudniejszy niż Klasyczny? Głownie chodzi mi o ile zwiększa się wytrzymałość wrogów i zmniejsza się ilośc rzeczy do zebrania.Rozumiem, że od momentu odblokowania skrzynki będę miał tam cały szpej zebrany w poprzednim podejściu jak w pozostałych częściach?
DarkEater 24 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) W dniu 1.03.2026 o 19:37, leven napisał(a): W jeden dzień ukończyłeś grę ? Nooo Ja tam mam jakieś parę dni w grze FishingPlsnet Dokładnie 3 dni (piątek, sobota. niedziela) , a licząc czas steam wyszło 16h. Nie rozumiem co tam można robić dłużej, wszystkich zabijałem, lizałem kąty by wszystko sprawdzić, rozwiązywałem zagadki etc. Jak W każdym RE. Jak ktoś lubi patrzeć na widoki, ma problemy z orientacją w terenie lub ginie czesto to i moze tam 2 tyg siedziec Aktualnie wczoraj zacząłem drugi raz w trybie klasycznym z tuszem do zapisów. Edytowane 1 godzinę temu przez DarkEater
ODIN85 3 959 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Tu naprawdę ciężko zginąć. To najłatwiejszy Normal w serii.
maras2574 1 051 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, bleidd napisał(a): Nie potwierdzam, ustawiłem na Jakość na początku i tak jest cały czas Na samym początku ustawiłem DLAA bez PT to było ok, ale jak zmieniłem na Jakość i PT, to za każdym razem zmienia na Zbalansowany. Na pewno masz włączony PT ?
Pentium D 1 623 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 14 minut temu, ODIN85 napisał(a): W grze mam 7.40h a na steam 11.2h Są już mody na Grace bez ubrania, może tu Ci się zwaliło zeszło Spoiler 2
bleidd 790 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 19 minut temu, maras2574 napisał(a): Na samym początku ustawiłem DLAA bez PT to było ok, ale jak zmieniłem na Jakość i PT, to za każdym razem zmienia na Zbalansowany. Na pewno masz włączony PT ? Nie, mam tylko RT. Nie doczytałem albo nie było sprecyzowane, że chodzi o PT Edytowane 1 godzinę temu przez bleidd
Pentium D 1 623 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, ODIN85 napisał(a): Grałem z nią w fpp. To drugie kółko w TPP NSFW +18 Spoiler 1
Pavel87 774 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu to teraz zamiast trybu FPP będzie FAP FAP FAP 3
AndrzejTrg 3 102 Opublikowano 58 minut temu Opublikowano 58 minut temu Nie wiem kto jest gorszy, Ci co tworzą takie mody czy Ci co ich używają...
aureumchaos 479 Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu Godzinę temu, DarkEater napisał(a): Dokładnie 3 dni (piątek, sobota. niedziela) , a licząc czas steam wyszło 16h. Nie rozumiem co tam można robić dłużej, wszystkich zabijałem, lizałem kąty by wszystko sprawdzić, rozwiązywałem zagadki etc. Jak W każdym RE. Jak ktoś lubi patrzeć na widoki, ma problemy z orientacją w terenie lub ginie czesto to i moze tam 2 tyg siedziec Aktualnie wczoraj zacząłem drugi raz w trybie klasycznym z tuszem do zapisów. No wlasnie jak jest z tymi tuszami? Jak to wyglada? Bo ja olalem jednak obled i cassic bo ja nie mam tyle czasu zeby zawsze wpasowac sie w zapis. Albo automat albo reczny. Duzo tych tuszy jest?
DarkEater 24 Opublikowano 32 minuty temu Opublikowano 32 minuty temu (edytowane) Dopiero jestem w 3/4 Rhodes Hill , wiadomo jest określona ilość "tuszy" na dany rozdział co wymusza dłuższe posiedzenia, ale trudności z zapisem nie mam. Idąc drugi raz jest łatwiej, pamiętasz co trzeba robić+ masz bonusy za pkt z pierwszego przejścia, np niezniszczalne ostrze dla Grace itp Edytowane 31 minut temu przez DarkEater 1
Rekomendowane odpowiedzi