Jaycob 2 362 Opublikowano 6 Czerwca 2025 Opublikowano 6 Czerwca 2025 Cytat Na temat Stranger Than Heaven nie wiemy zbyt wiele. Dotychczasowe materiały pokazują jedynie, że akcję osadzono w Japonii w 1943 roku, a gracze mogą spodziewać się widowiskowego i bardzo brutalnego systemu walki w czasie rzeczywistym. Z nowego zwiastuna wynika również, że nie zabraknie wyborów moralnych - w jednej ze scen widzimy, że bohater może okazać przeciwnikowi litość lub tego nie robić. Na więcej informacji na temat fabuły i rozgrywki musimy jeszcze poczekać. https://naekranie.pl/aktualnosci/stranger-than-heaven-zwiastun-nowa-gra-yakuza-project-century-1749225895 No nie ukrywam, jaram się. Ryu Ga Gotoku uwielbiam, Yakuzę też, więc tę grę biorę w ciemno. Coś nowego, ale walka wygląda znajomo - i dobrze! Mam tylko nadzieję, że walką nie będzie dokłada kopią LJ. 1 1
Element Wojny 4 999 Opublikowano 6 Czerwca 2025 Opublikowano 6 Czerwca 2025 Wiemy, że Ryu Ga Gotoku umie robić gry. Wiemy też, że w fabułę i postacie to oni umieją jak mało kto. Seria Yakuza już się skończyła, Like A Dragon już dogonił obecne czasy, a przyszłość Judgment jest niepewna - więc to jest najlepszy czas na nowe otwarcie, na nowe IP. Trzymam kciuki. 1
Keller 824 Opublikowano 10 Czerwca 2025 Opublikowano 10 Czerwca 2025 Szkoda, że tak mało informacji. Klimat wydaje się zacny.
Jaycob 2 362 Opublikowano 26 Marca Autor Opublikowano 26 Marca (edytowane) Pierwszy trailer z gameplayem. Wygląda świetnie! Edytowane 26 Marca przez Jaycob 1
Element Wojny 4 999 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca Duża szansa że wyjdzie jeszcze w tym roku.
Jaycob 2 362 Opublikowano 26 Marca Autor Opublikowano 26 Marca To wygląda trochę jak reskin Yakuzy, widzę tu Kamurocho, tyle że w latach 70. Niepokoi mnie trochę, że gra trafi od razu do Game Passa, bo z jakością bywa różnie.
Element Wojny 4 999 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca (edytowane) Fajnie że będzie aż 5 linii czasowych, przynajmniej nie utkniemy w jednym schemacie. I też mam wrażenie że widziałem tam przez moment Kamurocho na 20 lat przed Yakuzą 0. Co do jakości to nie wiem jak będzie, ostatnio to studio to niestety jedna wielka równia pochyła. Jak do zeszłego roku kupiłem WSZYSTKIE ich gry, tak piratów i ten żałosny remake Y3 pominąłem. Edytowane 26 Marca przez Element Wojny
Jaycob 2 362 Opublikowano 27 Marca Autor Opublikowano 27 Marca Zobaczysz, że jeszcze Kiryu wrzucą. Czy piekło właśnie zamarzło? Pierwsza gra od RGG po polsku. Jeśli to prawda, to mam nadzieję, że nie będzie tłumaczona przez AI. https://www.ppe.pl/news/405314/stranger-than-heaven-pierwsza-gra-ryu-ga-gotoku-studio-po-polsku-tworcy-moga-pozytywnie-zaskoczyc.html 1
Element Wojny 4 999 Opublikowano 27 Marca Opublikowano 27 Marca 2 godziny temu, Jaycob napisał(a): Zobaczysz, że jeszcze Kiryu wrzucą. Watpie,ale nie zdziwie sie jesli pojawi sie mlody Shintaro Kazama.
Rekomendowane odpowiedzi