Call of Duty Black Ops 7
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
"W świetle rosnących alarmów klimatycznych i środowiskowych coraz częściej słyszymy słowo „recykling” jako złoty środek na walkę z plastikiem. Jednak rzeczywistość jest brutalnie inna – recykling plastiku to jedynie wygodna bajka, która pozwala nam żyć w przekonaniu, że segregowanie śmieci ratuje świat, a zły plastik zamienia się magicznie w dobry surowiec. W praktyce jednak to tylko spowalnia prawdziwą zmianę i pozwala koncernom na dalszą produkcję plastiku bez większych konsekwencji.". - amen https://www.komputerswiat.pl/aktualnosci/nauka-i-technika/recykling-plastiku-jest-bez-sensu-tylko-poglebia-problem/ks0cewn -
Przez Kanzu · Opublikowano
Nie porównywaliśmy się chyba wtedy z tym Suprimem co miałem, ale gdzieś post znalazłem ze screenem. 2065Mhz, 0.800V, 316W. Ciekawe kto go z outletu przygarnął -
Przez Dimazz · Opublikowano
Akurat do drogówki ludzie się pchają bo podobno spokojna robota i nie obciąża psychicznie. Ale to wszystko zależy od znajomości i przełożonych. Jak sie dobrze ustawisz to jak pączek w maśle. W wieku 20 lat zaczynasz w wieku 45 kończysz z 70% pensji plus dodatki. Ja mam koleżankę która była na kilku misjach, zaczynała od szeregowego teraz już oficer ale w domu rzadko. I rzucają cie po kraju. Wszystko zależy jak to w mundurówce. Od pleców -
Przez lukadd · Opublikowano
Jak kiedyś najdzie mnie wena to może i pokombinuję, ale to i tak tylko dla sportu, bo na co dzień nie widzę sensu do gierek czy pracy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi