mergan 0 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Witam Mam takie pytanie a więc chcę kupić monitor 32 cali (4k) 144 Hz lub więcej do gier. Czy monitor oled warto wybrać ?. Budżet tak do 5 tysięcy złotych. Dodam że jak na początku myślałem kupić monitor 27 cali to ktoś mi odradza bo w grach nie będę widział różnicy a żeby się fajnie grało i widziało różnicę mówi żebym kupił 32 cale. Nie chcę monitora zakrzywionego ani ultrapanoramicznego. Oto monitory na które patrzałem: Monitor Gigabyte Aorus FO32U2 Monitor https://www.samsung.com/pl/monitors/flat/odyssey-oled-g8-g81sf-32-inch-240hz-oled-uhd-ls32fg810suxen/ Osoba która testowała z tej serii monitor 49 cali nie była zachwycona szybkością działania menu, włączania itd. Proszę o pomoc w wybraniu monitora.
sabaru128 78 Opublikowano Niedziela o 13:36 Opublikowano Niedziela o 13:36 W dniu 10.06.2025 o 19:37, mergan napisał(a): Osoba która testowała z tej serii monitor 49 cali nie była zachwycona szybkością działania menu, To akurat najmniejszy problem. Menu monitora będziesz używał tylko przez pierwsze parę tygodniu żeby dostosować monitor pod siebie. Potem zapomnisz że w ogóle tak opcja jest w monitorze. Później użyjesz tego może raz na rok.
Rekomendowane odpowiedzi