Przesiadka z Fiio JT1
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez larry.bigl · Opublikowano
Tak jako alternatywa dla Santa Fe. Generalnie jest spoko ale design Santa Fe w tych pieniądzach jest lepszy. -
Przez Kanoniers · Opublikowano
Cześć, szukam laptopa 15,6–16" w budżecie ok. 3500–4000 zł i będę wdzięczny za pomoc w wyborze konkretnego modelu. Laptop będzie wykorzystywany głównie do codziennego użytku: internet, YouTube i filmy, zdjęcia oraz standardowe programy biurowe. Nie gram w wymagające gry ani nie zajmuję się profesjonalnie grafiką, więc mocna dedykowana karta graficzna nie jest dla mnie priorytetem. Najbardziej zależy mi na: płynnym działaniu i zapasie wydajności na kilka kolejnych lat, dobrej jakości ekranie, przyzwoitym czasie pracy na baterii, dobrych i odpowiednio głośnych głośnikach – sporo oglądam filmów i YouTube bez słuchawek, dobrej jakości wykonania i bezproblemowym użytkowaniu. Obecnie korzystam z Acera Aspire 5 A515-51G (i5-8250U, 8 GB RAM, 256 GB SSD, GeForce 940MX, FHD) kupionego w 2018 roku i jestem z niego bardzo zadowolony. Jak na moment zakupu był to dla mnie bardzo udany. Szukam więc czegoś podobnego w realiach 2026 roku – niekoniecznie najmocniejszego sprzętu za 4000 zł, ale modelu, który obecnie oferuje podobnie dobry stosunek jakości, wydajności, wykonania i wyposażenia do ceny, jak mój Aspire 5 w 2018 roku. Mam swojego faworyta, który wydaje się spelniac powyższe wymagania, czy Waszym zdaniem jest ok ? wiadomo, że zawsze znajdzie się jakieś wady czy niedoskonałości. Laptop ACER Aspire 16 AI A16-71M-53FK 16" IPS Ultra 5-125H 32GB RAM 1TB SSD Windows 11 Home, Funkcje AI Dzięki -
Przez Zas · Opublikowano
Tak jak pisałem, areszt nie może zastępować kary, system powinien działać tak, by go szybko skazali i wtedy może iść siedzieć. To brak odpowiedniej kary za kolejne złamania zakazu jest problemem. -
Przez lukadd · Opublikowano
I to już taki z demobilu fest wypierdziany i do remontu -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
To jest chyba jedyne wytłumaczenie. Brak miejsca w celach.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi