GPU które nigdy nie powstaną, a by mogły. Moje rozważania z pomocą chataGPT
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Wrzucałem na chata, patrzcie na testy Aero 5080, to jest w zasadzie to samo co windforce tylko w innym kolorze i minimalnie innych kształtach np. backplate. A wersja Aero była gdzie nie gdzie testowana. -
Przez bergercs · Opublikowano
I większość "dobrych fachowców" idzie na swoje - zostają "nieudacznicy co sami nic nie potrafią, ci, którzy nie mają szans na własny biznes (jak ktoś mieszka w mieście, to nie ma placu gdzie postaw warsztat) przez brak finansów oraz co, którym jest to wygodne (dorabianie po godzinach,a ZUS itd płaci serwis) - i część z nich kręci potem wałki. -
Przez Avitr · Opublikowano
Od dłuższego czasu używam Disk Geniusa, darmowa wersja pozwala na kopiowanie systemu. Na pierwszy rzut oka może się wydawać skomplikowany, ale akurat operacja klonowania windows na inny dysk jest prosta. Wciskasz "OS Migration", wybierasz dysk docelowy (jeśli masz inne partycje na dysku źródłowym to możesz je dodać), a potem to już tylko wybór czy ma to być "Hot Migration" (czyli na żywo pod Windowsem) czy pod "Dos'em" (czyli pod WinPE), radzę tą drugą opcję. -
Przez bergercs · Opublikowano
Banany kiedyś taki syf miały na sprzedaż - więc moje przekonanie jest z kontaktu bezpośredniego, a nie z filmików na yT. A tak jak napisałem - Opel i diesel to proszenie o kłopoty - tak sp..ych konstrukcji ze świecą szukać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi