Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

i to jest dobra cena za Assasina :) i można sobie wybrać spośród kilku gier 

Nightingale, Remnant: From the Ashes oraz Total War: Warhammer III. W Treść skopiowano z Lowcygier.pl śród dostępnych opcji jest też półroczny abonament Ubisoft+ Classics.

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Haha 1
Opublikowano

Chyba jakiś scam albo już nie działa bo owszem dostałem powiadomienie o dołączeniu do newslettera ale kolejna wiadomość to już nie omawiany w artykule klucz do gier tylko spam Intela nt. Dying Light The Beast 22 sierpnia i kilku innych grach. :E

Opublikowano (edytowane)

Czytałem, to teraz muszę czekać: Po rejestracji musicie poczekać na wiadomość e-mail, będzie ona zatytułowana „The Intel Gaming Access Community is Key… to a Game Bundle”.

Edytowane przez tomek25
Opublikowano (edytowane)

Według informacji z łowców gier można jeszcze z trzech innych wybrać albo ubisoft classic+ na pół roku chyba. Jeśli ktoś nie ograł wszystkich klasyków ubisoftu to może to wybrać.

Edytowane przez tomek25
Opublikowano (edytowane)

Napisał mi, że z 10-14godzin

W moim przypadku, po 16 założyłem konto i zapisałem się, ale po 19.00 dostałem zwrotny email, że zostałem zapisany do newslettera, więc dopiero po 19. minie tak jakby 24 godziny. Na razie czekam na kod. 

Edytowane przez Reddzik
  • Thanks 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Idzie bez dodatkowego blockera żyć, przeglądam różne strony i do tej pory chrome radził sobie super, nawet kiedyś pytałem czy to ma jakieś wbudowane blockery ponieważ nic dodatkowego nie instalowałem, a reklam 0. I jak mówię forum głównie przeglądam w robocie, a tam możliwości instalacji czegokolwiek nie mam. 
    • Koleżko, ni z gruchy ni z pietruchy pojawiasz się znikąd. Naganiasz na exodus. Robisz jakieś wyliczenia z dyskalkulią. Kreślisz czarne scenariusze po bandzie. Powołujesz się na naciągane obserwacje. Przekręcasz założenia w paywall. Stajesz na rzęsach żeby jakiś ferment wprowadzić i jeszcze bezczelnie udajesz jednego z nas. Idź naganiać gdzie indziej, bo tutaj organiczna społeczność ma radar na ściemę.  A jeżeli jest to konieczne nie widzę nic złego jak i wielu innych aby robić dobrowolny datek jeżeli to ma pomóc. Nikt nikogo do niczego nie zmusza. A Ci co nie płacą będą o tyle do przodu, że dzięki tym co to na klatę biorą nie zobaczą też reklam.  
    • Kompletnie nie zależy mi na żadnym wyróżnieniu supportera, reklam nie mam ani na komórce, ani na stacjonarce, bo nie oszukujmy się - w dzisiejszych czasach bez jakiegoś adblockera po prostu się nie da. Tak czy inaczej nie jestem przeciwnikiem drobnego supportu miejsca, które bardziej lub mniej regularnie odwiedzam, ale czytając wątek nie widzę, żeby wyłaniał się jakiś na to sensowny pomysł. Tak czy inaczej dziękuję za wywołanie, będę tu zaglądać. 
    • No jestem, i co w tym dziwnego? Cyrografu chyba nie trzeba podpisywać z żadną ze stron?  Nigdy nie pisałem że jestem Piłą z Laba, ani o trosce o kogokolwiek. Temat się wyświetlił i odpisałem, bo niektórzy żyją iluzjami. Napisał prowodyr w naganianiu na płatne profile
    • Sprawdziłem dziś również w FH6 i nie podeszło mi 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...