Szyfrowanie dysków
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Misticzx · Opublikowano
To ogóle śmieszne, bo Ellie chciała się poświęcić i na pewno by namawiała Joela że ma się nie wtrącać i pozwolić się jej poświęcić Ale ani ten lekarz czyli ojciec Abby ani przywódczyni Świetlików nie mieli zamiaru pytać się o zdanie ani Ellie ani Joela. Dlatego tym bardziej ojciec Abby nie zasługiwał na litość, lecz dostał to co powinien dostać czyli śmierć. A cała reszta czyli Abby i jej banda wymyślona na siłę, bo typek nie miał nic mądrego w głowie odnośnie fabuły kontynuacji, więc wymyślił sobie motyw zemsty. Ja tak do połowy gry ją wychwalałem (sądziłem że w tym Akwarium Ellie zabije Abby i będzie koniec). Następne zmiany nie były pozytywnym lecz negatywnym zaskoczeniem, czyli ocena szła w dół. Samo granie Abby (w sensie mechaniki i walk) było OK i wątek Abby był połączony z Bliznami i WLF więc rozwijał coś całkiem innego niż wątek Ellie. Tylko że zepsuli postać Abby już na początku gry (misja zimowa), więc potem nie dało się już tego naprawić. Bez względu na to co robiła nie dało się już ją polubić. Absolutnie nie. Gra mogła być całkiem inna, ale nie musiała być idiotyczna. To są całkiem inne cechy. Nie było żadnego logicznego powodu zepsuć ulubione postacie graczy z pierwszej gry czyli Joela i Ellie. Ale nie był sam. Dano mu zbyt wiele swobody zamiast przemówić do rozumu mówiąc że przegina w wymysłach fabularnych. Gdyby skończyło się inaczej to można by uznać że był potrzebny, ale przy idiotycznej i skrajnie nielogicznej rezygnacji Ellie (i jeszcze jej jakimś bzdurnym okaleczeniu) to faktycznie był niepotrzebny. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Nie spodziewałem się że po 2 sezonach ktoś nadal tak się nakręca aktorką grającą główną rolę i robi dramy, bo mu sie nie podoba Balla Ramsey. Z drugiej strony netowa zagniewana prawica to zawzięci hejterzy, więc jakaś część najtwardszych użyszkodników nigdy nie odpuści. Mimo że trzeci sezon dopiero w 2027. -
Przez skypan · Opublikowano
Dla mnie te ustawienia to nic innego jak ustawienia jako -
Przez AudRob · Opublikowano
Wszystko zależy od ceny jak tanio wyrwie a można czasami 64 gb kupić w cenie 32 gb to dlaczego nie. Jaki dylemat jak masz 20 parę koła przeznaczone na kompa , to tu nie ma żadnego dylematu zawsze złożysz super kompa bez zbędnych pytań. Dylemat to mógłbyś mieć żebyś miał 5 koła i chciał coś dobrego złożyć , a tak to nie widzę problemu. -
Przez Zdzisiu · Opublikowano
Wygląda na bzdurę. Po cholerę ktoś wyłączał by jeden rdzeń. Ta liczba ramu jest dość... nietypowa.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi