"Płytka" czarna obudowa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Bono_UG · Opublikowano
Nawet jak woda miękka, to masz jeszcze mydło, pastę do zębów itp. Zawsze się coś nachlapie i zostanie osad. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Staje chłop przed obliczem św.Piotra i Piotr do niego: -Kim jesteś? -Polskim Piłkarzem. -To jak trafiłeś do bramy? -
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Na tym zakończę dyskusję z tobą. Jesteś w tym temacie tego wiarygodny jak ksiądz. Nie masz dzieci, jesteś singlem, ale wiesz, że to nie jest takie trudne. Pouczaj kogoś innego na temat o którym nie masz pojęcia ani doświadczenia. Poza tym sam napisałeś, że pożyjesz może 10 lat. Nie wiem dlaczego tak piszesz, jeśli jesteś schorowany to mi przykro. Niemniej inni tu zostaną i te dzieci są nam potrzebne do pracy, do zarabiania na emerytury i fajnie jakby nie były zepsutą patolą. Jasne, rodzic wychowuje ale niech inni utrudniają najmniej jak to tylko możliwe. Nie będę brać na serio rad od gościa, który wie jakie trudne jest wychowanie dzieci samemu nie mając rodziny, wypisuje bzdury o Isis i amiszach itp. Wybacz ale twoje tłumaczenie, że to była hiperbola po prostu do mnie nie trafia, bo hiperbolizować też trzeba umieć. To nie jest tak, że piszesz brednie, napiszesz, że to była hiperbola i wszystko będzie ok. Poza tym nie mam czasu odpisywać na cały twój post bo jest on zwyczajnie za długi a ja mam mnóstwo innych rzeczy, którymi muszę się zająć. Za to stwierdzasz mnie w przekonaniu, że bykowe to świetny pomysł 😁 Daj spokój, gościu ma się za alfę i omegę bo w praktyce nigdy się z takimi trudnościami nie zderzył. Nie jest. Jak mam ogarniać co syn ogląda na telefonie kolegi w szkole albo u niego w domu? Nie robiłeś nigdy niczego po kryjomu? A co jak inne, gorzej wychowane z domu dzieci powtarzają wulgaryzmy na przerwie w szkole albo jak razem wracają z taekwondo? Mam zamknąć dzieciaka w szafie? To jest typowe biadolenie podstarzałego nerdo-singla. Nie wywyższam się, po prostu prawda czasem boli. Jesteś strasznie zgorzkniały i staro-kawalerski. Nie obrażam, stwierdzam fakt. Z tego powodu nie mów innym jak mają wychowywać dzieci i nie pisz, że to nie jest takie trudne. Bo jest. Mam troje i się staram. Powiedz każdemu co twierdzi tak jak ja to za 30-40 lat byśmy mieli z 80% emerytów w tym kraju, piękny kierunek na sprowadzenie milionów murzynów. -
Przez Keller · Opublikowano
Lewica olała media i przegrywa też dlatego. Ale drugi powód że lewica często jest kojarzona że jest miękką, a koledzy chcący być męscy nie mogą tego popierać. Kolejny bezdzietny który ocenia rodziców. Ale przynajmniej bądź sprawiedliwy i powiedz że Ty na rodzica się nie nadajesz, bo sam byś nie przewidział wielu rzeczy X lat do przodu. W ogóle bawi mnie to. Realnie to pewnie mało % ludzi nadaje się na rodziców. Mało % ludzi nadaje się by głosować w demokracji. Mało % lekarzy jest z powołania i daje radę. Mam wymieniać? Zawsze mniejszość ma pewne talenty, reszta musi być edukowana. -
Przez VRman · Opublikowano
Jeszcze się nie zorientowałeś, że on gada bzdury które nie mają znaczenia? Ile razy on niby zmianiał zdanie? Na czyny patrz a nie na to co ten debil gada, bo gada bzdury. Jak na razie wszystkie czyny wskazują jasno: jest po stronie Rosji. Nawet w kwestii ustaw i podatków gada ciągle, że jest antysystemowcem a pcha ustawę, która zabierze zwykłym i da najbogatszym. Ale jak słuchać co mówi to jest to "beautiful bill". Nawet swoich okłamuje. Gadaniem to se może przygotowywać grunt pod "no wicie rozumicie, my chcieli, ale sie nie dało, winc dalyśmy my sobie spokój i niech sami się dogadujom"
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi