Śrubokręt do mini śrubek kart graficznych - tutaj RX Radeon 6600 XT Sapphire
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Jakiej północy. Black Frajer w x-komie zaczyna się o 22:30 w aplikacji. -
Przez Avitr · Opublikowano
W jakiejś płycie widziałem że można nie tylko ustawić wartość curve optimisera, ale i jego kąt nachylenia. Wtedy w Idle można curvę lekko podwyższyć, a przy max obciążeniu lekko obniżyć. -
Przez Send1N · Opublikowano
Ciągniesz już tą gadkę o infekcjach od X lat czytając twoje wypowiedzi to 70% komputerów (starych lapków) które do mnie trafiają nadawała by się na śmietnik bo nie ogarniają najnowszej wersji windows 11 lub ogarniają ale chodzi to jak kupa.... prawda jest taka że jak ktoś cie ma okraść czy włamać ogarnięty to nie ważne jaki system i antywirus tam będzie i tak to zrobi, siedzę na w10 IoT LTSC bez żadnego AV (defender wywalony) wchodzę na różne "niebezpieczne" strony i co? NIC, co jakiś czas robię dogłębny skan z ciekawości, za każdym razem 0 świństwa. Tak tylko tak jak wspomniałem ja mam przykładowo 5800x3d a Oldman 9800x3d więc temat kompletnie nas nie dotyczy -
Przez Pentium D · Opublikowano
Ale może będzie to poziom Reapera. Poza tym dzisiaj Pulse też już jakby zmienił ton piszczenia i może z czasem się ułoży. -
Przez ShaDow_Pro · Opublikowano
Ty na stock masz 1.03V ja w Afterburner z voltage +100 do 1V nie dojdę, masz 995mV.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi