Logitech G602
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Ale kombinujecie. Wystarczy podać temperaturę pomieszczenia a obudowę wyrzucić z równania, czyli otwieracie bok i testujecie. -
Przez galakty · Opublikowano
Jednego auta nie kupił (pewnie więcej ale się nie chwalił) bo wyszło z raportu że ma rysy i wgniotki -
Przez MaxaM · Opublikowano
@Mistrz zakonu Paladynów Niestety nie mam jak porównać do QD gen 2. Na pewno ten Dell jest fajny, ale musiałbyś sam ocenić czy fringing jest problemem. To jest mocno indywidualna kwestia. Imho to jest największa różnica pomiędzy tymi dwoma monitorami, a reszta jest drugoplanowa. Dla mnie jasności jest aż nadto. Obecnie siedzę na 60%, ale prawdopodobnie zejdę jeszcze niżej. Jak na razie HDR porównałem w RE (tryb HDR ma domyślnie jasność 100%). Generalnie TrueBlack 500 daje jaśniejszy obraz z mniejszymi fajerwerkami względem Peak 1300. Z kolei Peak 1300 miejscami robi naprawdę efekt wow. Duże wrażenie na mnie zrobił początkowy etap przemieszczania się przez ulice Leonem. Światła samochodów coś pięknego ABL jak na razie nie zwrócił mojej uwagi. Ale to ciemna gra, więc bez zaskoczenia Czy ekran jest wytrzymalszy, to wolałbym nie testować Zobaczę z czasem jak będzie potrzeba czyszczenia Nowa powłoka daje zdecydowanie czarniejszy ekran. Jeszcze nie wiedziałem na nim żadnego odcienia magenty. Trzeba poczekać na bardziej słoneczne dni, ale już teraz widzę wyraźną różnicę względem TV QD. Postaram się zrobić fotkę na dniach jeśli pogoda dopisze Zgadzam się, obecna cena jest bardzo wysoka. 4k byłoby racjonalne, ale pewnie taka cena będzie dopiero na gwiazdkę Z minusów, niestety dalej mam problem, że czasem po włączeniu obraz potrafi być czarno biały. Parokrotne on/off pomaga. Mam nadzieję, że naprawią to w kolejnym sofcie. Ramki też mogłyby być bardziej na czasie. Są grube i mają spory obszar dodatkowych pikseli na pixel shifting. -
Przez Elder · Opublikowano
To są klamry używane w tuningu aut. Ali więc tego w opór i trzeba szukać dobrych cen. Pytanie czy węże z oplotem czy bez oplotu...bo z oplotem średnica się powiększa. No i jaki oplot dajesz? AN8 mają otwory 15.9 mm AN10 mają otwory 19.1 mm Więcej info: Double cable clamp Sizes: AN3 (6.5mm) AN6 (13.5mm) AN8 (15.9mm) AN10 (19.1mm) https://pl.aliexpress.com/w/wholesale-billet-hose-separators.html
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi