Vulc 2 892 Opublikowano 16 Sierpnia Opublikowano 16 Sierpnia Spoko, nie przyszedłem "tutaj" tylko dla walk, od ciągłego łupania mam soulsy. Na razie trzymam się zasady "zaraz się rozkręci" od strony fabularnej.
musichunter1x 1 699 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Taka tam ciekawostka. Nie lubię przesadnej ilości statystyk i przedmiotów, więc RPG przeważnie omijam, ale lubię posłuchać ciekawostek. Wydaje się naprawdę zaawansowane i ciekawie napisane, szczególnie że to 95r, choć końcówka mogła być lepsza. Edytowane 26 Sierpnia przez musichunter1x
Jaycob 3 174 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia 9 godzin temu, Reddzik napisał(a): Nie podoba mi się, jak zmienił się głos Teddiego - brzmi jak całkowicie nowa postać. IMO oryginał brzmi dużo lepiej (oczywiście mam na myśli angielski dubbing). Tak poza tym ułatwili starcia: Baton Pass, złote "motylki”* wskazujące drogę i specjalny skill, który redukuje zużycie SP do zera. Nie wiem, jak oni chcą to połączyć z umiejętnościami Rise (która i tak jest OP). Teraz będzie się walić wszystkim, co się ma, bo SP nie spadnie ani trochę. *Chociaż może to i dobrze, że coś takiego dali - będzie się przebiegać szybciej przez te mega nudne lochy, a same zmiany wizualne dużo tutaj nie zmienią. Dobrze, że ograłem już oryginał za 35 zł. Remake z ciekawości też kupię, aby sprawdzić zmiany, ale dopiero na większej promocji. 1
Rekomendowane odpowiedzi