KiloKush 757 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Zapraszam do udziału w mini grze. 1. Wchodzimy na tą mapę https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1GDQK9SeuuqI07MFnngUMASRKvb0ZG4U&femb=1&ll=52.09799481139159%2C19.137149199999985&z=7 2. Wybieramy pierwszy lepszy znacznik. 3. Wklejamy screena z dotacją Do trafienia domki letniskowe, ekspresy do kawy za pół bański i jachty! np. mój pierwszy strzał
AndrzejTrg Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 (edytowane) NIe wchodzę w linki od nieznajomych a zagrać to sobie mogę w grę albo komuś na nerwach Edytowane 8 Sierpnia 2025 przez AndrzejTrg
galakty Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Mnie rozwaliła garderoba i szafy na wymiar...
KiloKush Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2025 (edytowane) 9 minut temu, galakty napisał(a): Mnie rozwaliła garderoba i szafy na wymiar... Mój drugi strzał. Trener personalny 0.5 mln dotacji na dywersyfikację działalności. To co on teraz będzie robił? Jogi uczył? Mój trzeci strzał firma która ma gastronomię idzie w wynajem łodzi " Nazwa przedsięwzięcia Usługi wynajmu sprzętu wodnego - jachtu /łodzi z silnikami elektrycznymi z panelami fotowoltaicznymi z samowystarczalnymi systemami ładowania w województwie zachodniopomorskim" Nosz ku** mać. Edytowane 8 Sierpnia 2025 przez KiloKush
galakty Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Właśnie widzę że pełno jest kupna albo wynajmu łodzi jako dywersyfikacja... Co za kraj, aż mnie nosi.
KiloKush Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Teraz, galakty napisał(a): Właśnie widzę że pełno jest kupna albo wynajmu łodzi jako dywersyfikacja... Co za kraj, aż mnie nosi. Miesiąc temu byłem w szpitalu w centrum Szczecina. Łazienki to tam pamiętają jeszcze stan wojenny. No ale Polacy potrzebują wynajmu łodzi, a nie szpitali
galakty Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 I jak tu ma być dobrze? Politycy walą w rogi, przedsięborcy walą w rogi, nikomu nie zależy na państwie, gospodarce, rozwoju. Byle się nachapać i zostawić burdel, ktoś inny posprząta. Zero wspólnoty, historii, szacunku.
KiloKush Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2025 2 minuty temu, galakty napisał(a): I jak tu ma być dobrze? Politycy walą w rogi, przedsięborcy walą w rogi, nikomu nie zależy na państwie, gospodarce, rozwoju. Byle się nachapać i zostawić burdel, ktoś inny posprząta. Zero wspólnoty, historii, szacunku. Politycy z definicji to sprzedajne kur**. Zobacz jak szybko znieśli przepis o minimalnej ilości miejsc na mieszkanie dla deweloperopatusów. Mówię sobie a kliknę jeszcze raz, na pewno ktoś wziął na szczytny cel te środki:
AndrzejTrg Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 4 minuty temu, galakty napisał(a): I jak tu ma być dobrze? No właśnie jak? Zamiast wziąć się za budowanie kraju to tutaj w jakieś idiotyczne gierki tylko grajoo
Lypton Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 (edytowane) Wyjebanie - level KPO. Nawet wniosku do końca nie chciało się wypełnić. Jak nie wiesz w co inwestować - inwestuj w siebie. Edytowane 8 Sierpnia 2025 przez Lypton
galakty Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 14 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): No właśnie jak? Zamiast wziąć się za budowanie kraju to tutaj w jakieś idiotyczne gierki tylko grajoo I to jeszcze zachodnie gierki, a nie polskie
kubikolos Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 (edytowane) JP.................................................. to jest ta szansa na nowoczesny i innowacyjny rozwoj Polski? KPO - tu jest jakby luksusowo XDDDDDDDDDDDDDD i to wszystko na kredyt ktory beda splacac szare robaki na sredniej krajowej sami sobie zafundowalismy kolejne wzrosty inflacji za jacht dla janusza XD a tak sie bili politycy o te KPO, tam pewnie cale rodziny wnioskowaly o te jachty i kawalerki na wynajem to teraz wszystko nabiera sensu witamy w panstwie teoretycznym, @voltq zawsze miales racje Cytat Skandal wokół KPO. W sieci wrze. "To pogrzebie rząd Tuska" https://wiadomosci.radiozet.pl/biznes/skandal-wokol-kpo-w-sieci-wrze-to-pogrzebie-rzad-tuska Edytowane 8 Sierpnia 2025 przez kubikolos
galakty Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 I potem jak masz wspierać polskie firmy, giełdę czy zakupy skoro Januszexy mogą tak walić po rogach? Jak tu ma zostawać kapitał?
hwdp43 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Potrzebuje nowego kompa . Gdzie moge zlozyc wniosek ?
nozownikzberlina Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 2 minuty temu, hwdp43 napisał(a): Potrzebuje nowego kompa . Gdzie moge zlozyc wniosek ?
voltq Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 (edytowane) Problemem jest zły system , niestety nie da się przekonać ludzi do zmiany na lepsze , ludzie chcą być okłamywani i okradani, opierać się na tych którzy ich biją kijem Nawet na tym forum gdzie jednak iloraz inteligencji jest dużo wyższy niż ogólny w społeczeństwie ciężko kogoś przekonać bo większość jest okopana na swojej pozycji i broni tego systemu jak w matrixie , nie docierają argumenty albo twierdzą że coś jest niemożliwe Pytanie tylko ile jeszcze ten system wytrzyma bo już siedzimy na podciętej gałęzi Edytowane 8 Sierpnia 2025 przez voltq
Pitross20 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Cytat Prawie PÓŁ MILIONA z KPO na klub dla swingersów Ja wysiadam XDDDDD
voltq Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Panie ważne że nie rządzi PiS, za 3 lata taka sama afera ze strony PiS , panie ważne że nie rządzi KO i tak do upadku ostatecznego
blabla123 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 5 godzin temu, Winter napisał(a): I to wszystko na kredyt do 2058 Dobry to był deal. Jak to szło? Kto zarobił ten spierdala?
kubikolos Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 ludzie juz organizuja bojkoty firm zupelnie nie rozumiejac ze winni sa politycy a jacht i mieszkanie to kazdy chce, janusz po prostu to wpisal i przeszlo XDDDDDDDDDD
Kyle Opublikowano 8 Sierpnia 2025 Opublikowano 8 Sierpnia 2025 6 godzin temu, KiloKush napisał(a): Miesiąc temu byłem w szpitalu w centrum Szczecina. Łazienki to tam pamiętają jeszcze stan wojenny. No ale Polacy potrzebują wynajmu łodzi, a nie szpitali Jacy rządzący, takie potrzeby
Rekomendowane odpowiedzi