Na co idzie kasa z KPO zagraj w mini grę!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
955mV Nie wiele mniej, niż stock 1.03V, ale zawsze mniej. W GPU-Z widać, że na stock leci na zielono perfcap, po UV/OC na IDLE No i zegarki sporo wyższe, chłodniej i cicho - wentylatory skręcone na max 45% Na stock podchodziły pod 60% i było już słychać, a i tak było cieplej, niż obecnie. Same plusy -
Przez bergercs · Opublikowano
Nie wiem, czy wybrałeś za cel życiowy robienie z siebie idioty, czy też jest inny powód robienia z siebie pośmiewiska - ale rób to gdzie indziej np w "Śmietniku" lub "Mężczyźni a podryw A. D. 2024 et futuris temporibus.", bo tam znajdziesz userów na swoim "poziomie". -
Przez ket_rab · Opublikowano
Rafał PTM7950 do macbooka PRO 13 A2251 zaaplikował. -
Przez barteke · Opublikowano
@Vulc @LeBomB To filament od Bambu, PLA Silk dual color - Neon City. Przechodzi od niebieskiego po taki fioletowo-różowy. Ściankę musiałem zwolnić do 60m/s żeby ładnie wychodziło (tak zalecają przy silku), więc wychodzi około 1,5h lub trochę więcej zależnie od modelu. Przy normalnej prędkości druk powinien trwać około godzinę. To (nie)stety tryb wazy czyli mamy jedną ściankę puszczoną "jednym sznurkiem" zamiast zamykać każdą warstwę. U mnie na a1mini nie mogę puścić więcej niż jednego obiektu w trybie wazy, bo nie ma miejsca, ale może na większych polach się da? Wklejam wam link do projektu: https://makerworld.com/en/models/74985-spiral-christmas-tree-ball-ornament -
Przez lukadd · Opublikowano
Już lepiej, ale dalej mydło na roślinności pewnie dla tego, że to DLSS-Q na 1440p, czyli robi z 1080p. Ta, przecież podstawkę ograłem w całości i tam było zdecydowanie lepiej niż na tych screenach. Dodatek może kiedyś, jak się zwolni miejsce w kolejce growej i najdzie ochota na zombiaki
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi