Doamdor 1 776 Opublikowano 20 Września Opublikowano 20 Września @leven No to kasztan, najlepsze i5 mają 1,2V
dariozo75 0 Opublikowano 21 Września Autor Opublikowano 21 Września 4 godziny temu, dawidoxx napisał(a): Msi z automatu ustawia tak duzy cpu lite load? Dokładnie. Odtwórz od 7min50s.tekst o tym problemie
wallec 799 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Za 149zl można rozwiązać problem temperatur.
Yedi 277 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października To ja się podepne.. Mam 14600kf oraz Asusa Tufa z590 plus wifi D4. Na stocku oczywiście masakra Wyłączyłem undervolt protection, is cep , sa cep , dałem offset -0.12 w Intel xtu. Jest lepiej (vcore jakieś 1.2 w cbr23) ale nadal mam 181w wtedy pod obciążeniem. Ktoś ma Asusa i moze podrzucić co mam ustawić w biosie żeby żarło mniej ?
dawidoxx 974 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października 4 minuty temu, Yedi napisał(a): Ktoś ma Asusa i moze podrzucić co mam ustawić w biosie żeby żarło mniej ? AD/DC Loadline
Yedi 277 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października (edytowane) A na jakie wartości? Bios mi podpowiada wartości od 0 do 64 Aktualnie na auto mam: Edytowane 5 Października przez Yedi
dawidoxx 974 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października (edytowane) 2 godziny temu, Yedi napisał(a): A na jakie wartości? Bios mi podpowiada wartości od 0 do 64 Aktualnie na auto mam: I to leci na intelowylym profilu? asus prawie jak MSI ustawia te limity z tyłka Ustaw na 70/70 llc na 7 i testuj Edytowane 5 Października przez dawidoxx
Yedi 277 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października Nie doczytałeś ? Nie mogę ustawic 70 - mam max 64 ..
dawidoxx 974 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października A jak wklepiesz 70 to nie przechodzi?
Yedi 277 Opublikowano 5 Października Opublikowano 5 Października Nie .. Generalnie nawet 62 cos tam .. I jak wbijam takie wartosci to nagle IA Domain Loadline zamiast 1.1 to się robi 20
Rekomendowane odpowiedzi