Phoenix. 4 726 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 35 minut temu, Wu70 napisał(a): W BF będzie tak samo, tj. stopniowo będzie wprowadzany coraz większy kicz Nie będzie bo nawet w 2042 nie ma takich odjazdów jak w cod. Więc jakim cudem miałby by być tu ? Zresztą bf nigdy nie robił i robić nie będzie skinów nawiązujących do różnych muzycznych gwizd filmowych czy muzycznych .
GordonLameman 8 449 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 1 godzinę temu, Wu70 napisał(a): Granica jest przesuwana i obecnie te co wkleiłeś to już są normalne a ich najnowszy odlot wygląda tak: I to dosłownie, cała gra ma normalną grafikę a kilka najnowszych skinów prosto z kreskówki / fortnite: Potwierdzam. Całkowicie odpuściłem COD po tej kreskówkowej aktualizacji. 1 godzinę temu, Wu70 napisał(a): W BF będzie tak samo, tj. stopniowo będzie wprowadzany coraz większy kicz, jak w warzone wyświetlisz skiny z mw2 to one też wyglądają normalnie i każdego roku coraz bardziej przesuwali granicę absurdu. Oby nie, bo liczę że będzie tak samo dobrze jak przy Bad COmpany 2. I tak samo "dorośle". Nie mam ochoty oglądać skórek z głową rekina, kurczaka, czy broni z ośmiornicą.
Wu70 739 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Seria jest zagrożona ale sam BF6 myślę że jest bezpieczny. Żeby tak agresywnie iść w opary absurdu trzeba najpierw osiągnąć sukces gry. COD też długo dochodził do obecnego poziomu 2
galakty 3 322 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Myślę że po BF5 (kobietach i roborękach) na razie seria jest bezpieczna, duży hejt się wylał wtedy i ludzie wracali do BF1 wręcz.
VRman 2 640 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca (edytowane) To jest równa pochyała: - dajemy zmiany bo dzieciarnia najwięcej wydaje na skórki i pierdoły! (ludzie starsi idą w pizdu) - robimy ankiety! (wychodzi z pytania "czy czekasz na nowego CoDa?" że 90% czekających to dzieciarnia) - no i widzisz? Mieliśmy rację! Ten krok w stylistykę fortnite'ową był dobry! Starsi gracze nie chcą strzelać online. Tak nam wyszło z ankiet i tak mówią profesjonalni analitycy i doradcy biznesowi zarabiający miliony miesięcznie za swoje ekspertyzy! ot Spoiler To samo z VRem. Najpierw wku.. zdenerwuj dorosłych, rozczaruj gównianymi grami i podejściem. Zostanie dzieciarnia. A potem uznaj, że tylko dzieciarnia jest zainteresowana grami, więc promuj i finansuj tylko gówna dla dzieciarni. A na koniec zrób focha i olej cały VR gaming, bo się jakimś cudem nie spopularyzowało Teraz wyobraźcie sobie, że nie ma żadnej gry w innej niż w takiej odpustowej stylistyce jak Fortnite'y i po kilku latach Wam korpo mówią, że żadnej strzelanki online nikt nie wydał od pół dekady, bo ludzie nie chcą w takie gry grać, zapewne z powodu plam na słońcu i stonki ziemiaczanej. Edytowane 29 Lipca przez VRman
Kadajo 7 411 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Wystarczy ze nie zrobią z tego cyrku jak w WZ i już będą lepsi. Ale pokusa myślę będzie zbyt duża... 1
sniper76 155 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca Ciekawe jaki będzie tick rate w nawiązaniu rozgrywki z konsolowcami, która to mnie bardzo się nie widzi w 2042 jest mega słabo... żałosne 45Hz Znowu gra napisana pod XBOX i przy okazji PS5 + na odczepnego PC, a ...uj w dupkę Microsoft bez mydełka
Phoenix. 4 726 Opublikowano 29 Lipca Opublikowano 29 Lipca 25 minut temu, sniper76 napisał(a): Ciekawe jaki będzie tick rate w nawiązaniu rozgrywki z konsolowcami, która to mnie bardzo się nie widzi w 2042 jest mega słabo... żałosne 45Hz Znowu gra napisana pod XBOX i przy okazji PS5 + na odczepnego PC, a ...uj w dupkę Microsoft bez mydełka Wszędzie będzie taki sam czyli zapewne 60hz. 45hz też nie ma tragedi, w takim warzone jest 20hz przy 150osobach na mapie. Da się grać
galakty 3 322 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca 10 godzin temu, sniper76 napisał(a): Ciekawe jaki będzie tick rate w nawiązaniu rozgrywki z konsolowcami, która to mnie bardzo się nie widzi w 2042 jest mega słabo... żałosne 45Hz Znowu gra napisana pod XBOX i przy okazji PS5 + na odczepnego PC, a ...uj w dupkę Microsoft bez mydełka Nie liczyłbym na poprawę właśnie ze względu na konsole. Pragnę serwerów tylko pod PC i dedykowane, właśnie żeby sobie tickrate zmodyfikować.
Dominix 405 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca (edytowane) Tyle było roboty jak ogarniali to w BF4, żeby teraz znowu zmniejszać bo konsole nie ogarniają -_-. Może zrobią crossplay on=45hz czy ile tam na konsolach. Crossplay off=60hz+ ale tylko na PC. Nie ma to jak robić reklamę i dawać info że jak się zrobi pre-order to dostanie się dostęp do Open Bety. Open Bety.. skoro open to nie powinno niczego wymagać. Oczywiście o ile to prawda a nie fake. Teraz mi się przypomniało że w BF4 były nawet 120hz serwery. Edytowane 30 Lipca przez Dominix 3
galakty 3 322 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Jeśli bedzie opcja only PC to jakoś to przełknę, lepsze to niż nic. Ja tam żadnych preorderów już nie robię, na żadną grę. Ostatnią był MFS 2024, nigdy więcej. Wyjdzie premiera, ludzie się rzucą, potestują i wtedy podejmę decyzję. Tym bardziej że to EA. 1
Phoenix. 4 726 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca 53 minuty temu, galakty napisał(a): Nie liczyłbym na poprawę właśnie ze względu na konsole. Pragnę serwerów tylko pod PC i dedykowane, właśnie żeby sobie tickrate zmodyfikować. Nie ma potrzeby większego tickrate, 45hz to jest aż nadto, wiele gier ma sporo poniżej typu fortnite.
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Crossplay w takich grach zabija uczciwą rywalizację. 1
Phoenix. 4 726 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Ale z racji na nowe konsole może dadzą 60hz. 47 minut temu, Dominix napisał(a): Nie ma to jak robić reklamę i dawać info że jak się zrobi pre-order to dostanie się dostęp do Open Bety. Przecież od lat za preorder w wielu grach są wcześniejsze dostępy. Piszesz jakbyś 1 raz to widział ☺️ 1
Kadajo 7 411 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca 8 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Crossplay w takich grach zabija uczciwą rywalizację. W 2042 można to wyłączyć. Tu pewnie będzie podobnie.
caleb59 1 621 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Powodzenia w matchmakingu z wyłączonym crossplay. To już nie te czasy. 1
Dominix 405 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Gdyby to była closed beta to ok, ale nazywanie open beta I dawać że jak zrobisz pre-order jest idiotyczne. 1
AndrzejTrg 2 744 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca 9 minut temu, Kadajo napisał(a): W 2042 można to wyłączyć. Tu pewnie będzie podobnie. Tak jak wspomniał @caleb59 powodzenia w szukaniu graczy, podobnie było w fifie czy pesie z szukaniem graczy z full manualem.
samsung70 210 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca 3 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Tak jak wspomniał @caleb59 powodzenia w szukaniu graczy, podobnie było w fifie czy pesie z szukaniem graczy z full manualem. a co się wtedy dzieje? i dobrze pamiętam że ten tickrate to jest wartośc jak szybko serwer odświezą to co się stało na mapie?
galakty 3 322 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Z drugiej strony wyjaśnianie botów na konsoli sprawia przyjemność... 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź