Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Nigher92 napisał(a):

az mi sie przypomnialo :E :E :E :E

Hahahah! Chłopie, to były dla mnie złote lata internetu, YT, Ivona, Bad Company 2, San Andreas online... :D 

Edytowane przez galakty
Opublikowano (edytowane)

Przecież to nie tylko trailer tylko start transmisji z LA, start eventow w innych krajach oraz live stream od 400 twórców kontentu. Wywiady z twórcami itp. Pokaż będzie bardzo obszerny. Więc zluzuj majty bo nawet nie wiesz czego to dotyczy a już piana leci…

Edytowane przez Phoenix.
  • Upvote 2
Opublikowano
W dniu 30.07.2025 o 08:59, Dominix napisał(a):

Teraz mi się przypomniało że w BF4 były nawet 120hz serwery.

Zapomniałem wspomnieć o tym fakcie 120Hz jako turboserwer ;) grając na polskich serwerach miałem PING 2-3ms z perfekcyjną responsywnością, a monitor 120Hz dopełniał całości :rotfl: 

Teraz BF2042 leci przeważnie na serwerach we Francji z :kupa: połączeniem przez Niemcy... 

Coś czuję że BF6 pod względem połączenia do PL wypadnie słabo :/

Opublikowano
1 minutę temu, sniper76 napisał(a):

Teraz BF2042 leci przeważnie na serwerach we Francji z :kupa: połączeniem przez Niemcy...

Serwery to jedno a routing u dostawcy neta to drugie, możesz mieć serwer w Polsce ale routing będzie leciał przez inne kraje i wracał ;) Na szczęście są na to programy typu netduma czy inne.

• Thanks 1
Opublikowano

Takich detali jeszcze nie podali ale raczej nie wróci płatne Premium. Nastawić się trzeba na klasykę czyli jakieś ekstra skiny niedostępne w standardowej, soundtrack, artbook itp. duperele. Na pewno nie zrezygnują z karnetów bojowych i wirtualnej waluty do kupienia za prawdziwą kasę.

Opublikowano

Większość map (a może nawet wszystkie) z tego trailera jest bardzo podobnych do tych, które były w BF 2, 3 i 4. Dosłownie scena po scenie można wymieniać.

A poza tym, jak dla mnie aż za bardzo dopakowany ten trailer, za dużo się dzieje, chaosu, nieustanna akcja na 100%.