Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W ogóle coś tak czuję, że tym razem wybór Steama będzie w ogólnym rozrachunku lepszy ze względu na ewentualne sraczki związane z EA App, a skoro ta część nie wymaga dwóch launcherów w tle tylko zwykłego zalogowania się w grze na swojego konto EA to raczej nie widzę sensu by pakować się w ułomne EA App, no chyba jak komuś zależy mieć w kolekcji razem z innymi grami z serii - tak samo widzę po kluczykowniach, ze największa szansa będzie na przecenę przedpremierową właśnie na najpopularniejszą wersję Steam, no i na Steamie nie będzie problemów z pobieraniem + ich autorska kompresja.

• Like 2
  • Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, caleb59 napisał(a):

W ogóle coś tak czuję, że tym razem wybór Steama będzie w ogólnym rozrachunku lepszy ze względu na ewentualne sraczki związane z EA App

Masz tutaj rację. Steam jest mniej zawodną i bardziej dopracowaną apką niż ten ułomny EA App. Już widzę jak będą wychodził nowe patche. Steam 5 min download, a EA Apss 30 min. Jednak ja chcąc mieć wszystkie części w jednym miejscu jestem zmuszony na tę apkę :( 

Beta waży 40 GB, a ja mam dopiero 50%. 

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem co tak narzekacie na tą EA app jak to działa tak samo dobrze jak Steam a prędkość ściągania zależy od serwerów w danej chwili ale gierki mi tam ciągnie max łącze 100mb/s bez problemu, tak samo na steam.

A jak się wszyscy rzucają na ściąganie w jednym momencie to i tak zwalnia na każdym kliencie. 

5 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ja jak mogę się uwolnić od EA App to nawet nie będę się dwa razy zastanawiał. Biorę na Steam.

No fajnie jedna gra na Steam, a reszta na EA. No naprawdę uwolnienie 😙

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
13 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Nie wiem co tak narzekacie na tą EA app jak to działa tak samo dobrze jak Steam a prędkość ściągania zależy od serwerów w danej chwili ale gierki mi tam ciągnie max łącze 100mb/s bez problemu, tak samo na steam.

A jak się wszyscy rzucają na ściąganie w jednym momencie to i tak zwalnia na każdym kliencie. 

No fajnie jedna gra na Steam, a reszta na EA. No naprawdę uwolnienie 😙

Tu nie chodzi o ściąganie. To akurat zawsze dobrze działało :E