Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

2 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Gdybys chociaz ogladal jakikolwiek film ze zrozumieniem to bys wiedzial, ze recoil jest tylko mniejszy, a nie ze kazdy twierdzi, ze na kazdej broni go nie ma ;) Swoje puste teksty sobie daruj jak cie tak bardzo boli dupa, ze ktos cos moze wiedziec wiecej.

Znajomy znajomego mówi że pierdoły opowiadasz :) 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano
Teraz, Dominix napisał(a):

najlepszy antycheat to byl jak mogles postawic serwer i miales ogarnieta administracje. jak ktos byl jawnym odpalem dostawal bana i juz nie wracal ;)

Nie zawsze admin był na serwerze a to było dodatkowym zabezpieczeniem. Battlerecorder "karał" po czasie. Ze spokojem przejrzałeś rozgrywkę i dodatkowo leciały bany za celowe wykorzystywanie błędów w grze i inne niedozwolone fikołki. Ściana płaczu na forum była spora i nawet nie było dyskusji przy jawnych dowodach. 

Opublikowano
5 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Snajperka na hita w klate to zart :hihot: 

To nawet nie ma funu z takiej gry, zero skila.

To nie CS i AWP mode  jakby niektóry chcieli . . .

Dla równowagi jedna pestka z m4 w głowę również powinna załatwić oponenta :E.

Mnie ciekawi feeling strzelania o resztę się nie martwię.

Opublikowano
8 minut temu, Phoenix. napisał(a):

Snajperka na hita w klate to zart :hihot: 

To nawet nie ma funu z takiej gry, zero skila.

Miliony much nie mogą się mylić :hihot:

Przynajmniej nie ma wtedy wesołego biegania po otwartym terenie "hurra jestem tutaj, strzelajcie! lol przeżyłem" xD 

Opublikowano

Jakas dowalona snajpa strzal w klate z 5-10m mogla by akurat bic na strzal w klate, mozna by wtedy pograc bardziej agresywna wersja zwiadu. Ja tak czasami w V gralem Kar98 bez lunety. W 3 czy 4 bylo chyba SV98, podone do kara i tez tak sie smigalo, ale no wlasnie, tylko na HC sie tak dalo.

• Like 1
Opublikowano

Dla mnie TTK mogą żywcem skopiować z BF2042 i też będzie gites :D Podstawa we wszystkich szybkich strzelaniach online to dobre stabilne połączenie z niskim pingiem. Jestem bardzo ciekawy jak ustawią damage w HC :hmm: 

Opublikowano
4 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Tak, ich antyczit po valorancie można uznać za jeden z najlepszych ;) 

Raczej nie. Vanguard to bootkit. Zupełnie inny poziom nadzoru systemu. Z antycheatów które nie są typowymi spywarami no to najlepszy jest EAC. Znam typa który pracował przy UI launchera EAC'a dwadzieścia lat temu xD

Opublikowano
12 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Domyslnie jest to wylaczone ;) 

#BF6 #DeployBeacon

Dice poinformował dziś, że w BF6 nadejdzie zmiana i Deploy Beacon będzie dostępne dla szturmowca, a nie jak w poprzednich odsłonach dla snajpera.

Zmiana wynika z tego, że snajperzy rozkładali często Deploy Beacon w trudno dostępnych, kamperskich miejscach, a przenosząc go do klasy Assault (szturmowiec), Deweloperzy twierdzą, że nada to mu nową rolę, która ma służyć jako narzędzie zespołowe do ataków z flanki i skoordynowanego przemieszczania się drużyny.

Deploy Beacon ma liczbe użyć na drużynę i będzie się samoistnie niszczyć.

Deploy Beacon - to coś podobnego do flary w CoDzie. Rozstawiasz ją i po śmierci możesz się w tym miejscu odrodzić.

Ale roznica w bf2042 miedzy 9700X gdzie przy ok 300fps proc zjadal 120W-140W i grzal sie pod 75st-80st tak teraz przy ponad 300fps proc wciaga ok 93W i ma 61st :D Wychodzi na to, ze kasza w bfie daje sporo wydajnosci przez co proc nie jest tez tak zylowany z poborem. Jest spory boost w spadkach fps wiec jestem w 100% pewny, ze kasza w tej grze daje sporo.

Jestem w szoku, ze w bfie jest 61st na 9800Xd, gdzie na odblokowanym 9700X 75st-80st dobijało   

Na 9700X przy 128graczach gpu load potrafilo spadac ponizej 80%, a teraz jest 98% i plynnosc duzo lepsza, domyslam sie ze dolne fps sa sporo wyzsze.

W 2042 nie da sie foty strzelic ale dobrze, ze bete sciagnalem na steam to tam f12 cyka sie foty normalnie.

Beznazwy.thumb.jpeg.e3b95e8e965df6baef7e150b60d648de.jpeg

Moze to cziterzy sie pruja :hihot:

normalnie w 2042 dziala robienie SS przez afterburnera.

Spoiler

BF2042_2025_08_05_10_40_07_820.thumb.jpg.c5a82c29789a3aba15f0a3fba9783a73.jpg

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

antycheatów które nie są typowymi spywarami no to najlepszy jest EAC.

Przeciez Javelin to jest rozwiniecie EAC ;) 

20 minut temu, nozownikzberlina napisał(a):

Raczej nie.

To pochwal sie, ktory jest najlepszy po Vanguard i zapewniam cie ze takowego nie znajdziesz  ;) 

No jeszcze jest Fortnite po Valorancie. A dzis ten z bfa jest wyzej niz z tej tabelki bvo to sa dane sprzed roku kiedy nie bylo jeszcze updatu. Nawet topowi dostawy nie sprzedaja do bfa czitow poki co :hihot:

obraz.png.5f88b2b6e463bb6405f5a8fc9ec9eb40.png

y59p4hzygexd1.thumb.jpeg.c492a026a671ffc5c7036a2493b5cb01.jpeg

Polecma lektura zamiast pisac, ze cos mi sie wydaje ;) 

https://pure-oai.bham.ac.uk/ws/portalfiles/portal/238282817/checkmate24_collins_anti_cheat.pdf

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano
1 godzinę temu, Strilok napisał(a):

w jakim trybie masz BIOS? Jak Legacy to zmień na UEFI. Możesz to sprawdzić tak:

• Otwórz msinfo32 (wciśnij Win + R, wpisz msinfo32, Enter).
  • Sprawdź pole Tryb BIOS:
  • Jeśli pokazuje "UEFI" – OK.
  • Jeśli "Legacy" – niektóre funkcje Secure Boot mogą nie działać.

Najnowszy BIOS masz z czerwca z tego co widzę:

https://pg.asrock.com/mb/AMD/X670E PG Lightning/index.asp#BIOS

Jak będziesz aktualizował to w BIOSIE wyłącz na chwilę Secure Boot i po aktualizacji włącz.

Jest na UEFI. Zrobilem update biosu. Robilem potem enable z nowymi kluczami. Dalej błąd wyskakuje. Przeinstalowalem sterowniki od TPMa, w biosie TPM tez odpalony. Nie wiem, chyba będzie trzeba olać to bo nie mam pomyslu.