Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Strilok napisał(a):

Mnie zawsze zastanawia co musi siedzieć w głowie takiego cheatera. Jaki mają w tym cel że uprzykrzają komuś grę?

To jest ten sam mechanizm, co u trolli internetowych, żywią się negatywnymi emocjami, lubią psuć zabawę innym. Pewnie jest też bardzo mały procent osób, które myślą że są "pro graczami" i nikt się nie kapnie, że oszukują.

Opublikowano

A ja uważam odwrotnie, że sposób myślenia czitera jest przeważnie "pozytywny". Czyli nie innym zepsuć rozgrywkę, ale polepszyć sobie. Chęć spełnienia ambicji, dowartościowanie się, wyrównanie szans z lepszymi, przekonanie, że wszyscy czitują, to ja też mogę, przekonanie, że najlepsi w jakichkolwiek dziedzinach są oszustami, usprawiedliwianie się, że skoro świat oszukuje mnie na innych płaszczyznach, to ja mogę chociaż tutaj. Generalnie skrótowo: przegrywy z małymi.:E

Opublikowano

Tak sobie myślę. A jakby tak przyłapanych na cheatach w grze (ale nie 5 minut, bo ktoś z ciekawości sobie wgrał) kierować na przymusowe badania psychiatryczne...

ciekawe czy nie trafiłoby się w gniazdo socjopatów i osób potencjalnie niebezpiecznych dla społeczeństwa.

Bo że coś z głową nie tak, to jest pewne.

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, Strilok napisał(a):

Mnie zawsze zastanawia co musi siedzieć w głowie takiego cheatera. Jaki mają w tym cel że uprzykrzają komuś grę?

To tam uj, co musi siedzieć w głowie takiej ameby która nie rozumie ze jakiś program za nią gra w grę. To jest dopiero wywalenie na orbitę intelektu Level Unreal.

Opublikowano

Zrobili by, ale teraz wielu graczy na taką mentalność że to za bardzo nie przejdzie. Zrobisz sobie serwer jak w BF3 że nie można używać noobluncherow. Ktoś wejdzie i będzie chciał ich używać, dostanie kopa z serwera czy bana, pójdzie się pożalić że kupił grę i nie może grać, mimo że ma pełno oficjalnych serwerów ale on chce grać na tym i chce robić co chce. Co mu taki wydawca/dev powie? Idź graj na inny i nie pierdol? Przeprosi i powie że to się już nie zdarzy bo dla nich taka uwaga wpływa negatywnie. Więc teraz już nie mamy prywatnych serwerów przez takich ludzi.

Opublikowano

Piękne czasy były jak ludzie stawiali serwery, dużo ludzi się poznawało, czasem nawet na żywo później, taka rodzinna atmosfera panowała, można było pogadać o wsyztskim i o niczym, wyrzucić czitera czy jakiegoś nooba co tylko przeszkadzał, nie wiem jak to w BF-ie kiedyś było, ale chyba podobnie jak w CS-ie 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Strilok napisał(a):

To jak wandal, co wybija szybę w przystank, albo gnojek co rysuje kluczem auto sąsiada – żadnej korzyści, tylko frajda z tego, że komuś spieprzył dzień.

Taki sam typ człowieka jak troll w necie - żyje tylko z tego, że kogoś wkurzy.

Ogólnie... dla osób "niezaburzonych" nie do pojęcia.

2 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a):

Piękne czasy były jak ludzie stawiali serwery, dużo ludzi się poznawało, czasem nawet na żywo później, taka rodzinna atmosfera panowała, można było pogadać o wsyztskim i o niczym, wyrzucić czitera czy jakiegoś nooba co tylko przeszkadzał, nie wiem jak to w BF-ie kiedyś było, ale chyba podobnie jak w CS-ie 

Przecież teraz też są, trzeba tylko olać te masówki dla młodzieży z ADHD typu COD i BF :) 

Edytowane przez krukkpl
  • Like 1
Opublikowano
5 minut temu, krukkpl napisał(a):

Przecież teraz też są, trzeba tylko olać te masówki dla młodzieży z ADHD typu COD i BF :) 

Możliwe, ja już się dawno przestałem MP interesować, jeszcze w CS GO grałem, gdzie nawet globala wybiłem, ale później się ekipa posypała, komp został postawiony koło TV, więc granie online w strzelanki umarło we mnie całkowicie :) nie mówiąc już o czasie.