zlotnik 54 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 45 minut temu, raziel88 napisał(a): Trochę się cykam odpalać tego secure boota żeby mi komputer nie wykrzaczył przecież ja to musiałem już dawno właczać do BF2042 nie rozumiem i co te halo zrobienie tego zajmuje 10sec
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia (edytowane) 5 minut temu, zlotnik napisał(a): przecież ja to musiałem już dawno właczać do BF2042 nie rozumiem i co te halo zrobienie tego zajmuje 10sec Niektórym też coś zajęło 10 sekund... a teraz trzeba płacić albo bawić Edytowane 6 Sierpnia przez AndrzejTrg
raziel88 34 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Ja nie narzekam tylko się naczytałem na reddicie, że ludziom blackscrenuje kąkutery i się scykałem. 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Nie czytaj redita, szczególnie o sprawach technicznych
Phoenix. 4 732 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 5 minut temu, raziel88 napisał(a): Ja nie narzekam tylko się naczytałem na reddicie, że ludziom blackscrenuje kąkutery i się scykałem. Przeciez to nie ma nic wspolnego z black screenem, ladnie tam ludzie wymyslaja glupoty. 1
Kadajo 7 426 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Co się na Steamie dzieje to jest dopiero komedia
Kadajo 7 426 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Oj biedny będą musli grac normalnie i nie wytrzymają tego stresu
caleb59 1 635 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 8 minut temu, raziel88 napisał(a): Ja nie narzekam tylko się naczytałem na reddicie, że ludziom blackscrenuje kąkutery i się scykałem. I dobrze przeczytałeś, ludzie nie kłamią. Black screen i problem ze wstaniem Windowsa pojawia się wtedy kiedy ktoś włącza Secure Boot i UEFI mając starą partycję MBR. Podstawa podstaw przed myśleniem o włączeniu tych opcji to konwersja partycji, na której masz zainstalowaną grę (polecam najlepiej zrobić to dla wszystkich - przyszłościowo) na GPT - dopiero wtedy nie będzie black screena po włączeniu Secure Boot i UEFI.
Kadajo 7 426 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Trzeba się było edukować, a nie grac w warzone 1
samsung70 210 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 20 godzin temu, Kadajo napisał(a): Np. dlatego ze freesync/gsync źle działa z OLED'ami ...o tego nie wiedziałem, możesz rozwinąć myśl swoimi słowami, zanim skonsultuje to w wujkiem GPT.. dziekuję
Kadajo 7 426 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia https://tftcentral.co.uk/articles/exploring-and-testing-oled-vrr-flicker Najlepiej poczytać Albo obejrzeć ten film:
Dominix 408 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 21 minut temu, raziel88 napisał(a): Ja nie narzekam tylko się naczytałem na reddicie, że ludziom blackscrenuje kąkutery i się scykałem. Kup sobie konsole i po problemie
Slayer 253 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 18 minut temu, Kadajo napisał(a): Co się na Steamie dzieje to jest dopiero komedia gdzie na steamie konkretnie? Bo BF6 widzialem, ze ma zablokowane komentarze jeszcze
Phoenix. 4 732 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 16 minut temu, caleb59 napisał(a): I dobrze przeczytałeś, ludzie nie kłamią. Black screen i problem ze wstaniem Windowsa pojawia się wtedy kiedy ktoś włącza Secure Boot i UEFI mając starą partycję MBR. Podstawa podstaw przed myśleniem o włączeniu tych opcji to konwersja partycji, na której masz zainstalowaną grę (polecam najlepiej zrobić to dla wszystkich - przyszłościowo) na GPT - dopiero wtedy nie będzie black screena po włączeniu Secure Boot i UEFI. a jak to jest z tymi partycjami?? ja nie musialem nic zmieniac i nigdy tym sie nie interesowalem
Strilok 342 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 2 minuty temu, Slayer napisał(a): gdzie na steamie konkretnie? w społeczności w dyskusjach. Nie w recenzjach
Kadajo 7 426 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 3 minuty temu, Slayer napisał(a): gdzie na steamie konkretnie? Bo BF6 widzialem, ze ma zablokowane komentarze jeszcze Beta nie ma
Reddzik 2 777 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Ładny cyrk. Znajomy pisze mi na discordzie że ma czarny ekran po włączeniu secure boota, nie działa reset biosu ani wyjęcie baterii, komp startuje z czarnym ekranem, monitor nie reaguje na sygnał z komputera To tyle o możliwości zagrania w BF. 1
ODIN85 3 507 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia To pier... nie ryzykuję 1 minutę temu, Reddzik napisał(a): Ładny cyrk. Znajomy pisze mi na discordzie że ma czarny ekran po włączeniu secure boota, nie działa reset biosu ani wyjęcie baterii, komp startuje z czarnym ekranem, monitor nie reaguje na sygnał z komputera To tyle o możliwości zagrania w BF.
raziel88 34 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 2 minuty temu, Reddzik napisał(a): Ładny cyrk. Znajomy pisze mi na discordzie że ma czarny ekran po włączeniu secure boota, nie działa reset biosu ani wyjęcie baterii, komp startuje z czarnym ekranem, monitor nie reaguje na sygnał z komputera To tyle o możliwości zagrania w BF. To faktycznie podziałało na mnie pokrzepiająco. Czuję się zmotywowany do odpalenia.
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 3 minuty temu, Reddzik napisał(a): Ładny cyrk. Znajomy pisze mi na discordzie że ma czarny ekran po włączeniu secure boota, nie działa reset biosu ani wyjęcie baterii, komp startuje z czarnym ekranem, monitor nie reaguje na sygnał z komputera To tyle o możliwości zagrania w BF.
Kadajo 7 426 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia Wrzucę może się komuś przyda https://help.ea.com/en/articles/technical-issues/secure-boot/
ODIN85 3 507 Opublikowano 6 Sierpnia Opublikowano 6 Sierpnia 4 minuty temu, Strilok napisał(a): w społeczności w dyskusjach. Nie w recenzjach Nawet w innych grach o tym gadają 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Pan Mateoo,
4 reakcje
Pokaż odpowiedź