Skocz do zawartości

BF6  

137 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy planujesz kupić grę?

• Tak - Preorder
    • Tak - kupuję na premierę
    • Tak - kupuję po premierze
    • Nie - A komu to potrzebne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Kadajo napisał(a):

Mogą kupić w dniu premiery :E

Mogą ale to nic nie zmieni więc po co nad tym wgl rozmyślać ? Ja też czasem kupię wcześniej jakaś grę tylko dlatego że no mam wolną gotówkę a na premierę mam zaplanowane inne wydatki .  Kazdy wydaje jak chce. 

4 minuty temu, Strilok napisał(a):

Może tego że na premierę stan każdego BF-a jest słaby? :D  Może tego że przyklaskują twórcą w tym co robią i że twórcy za bardzo nie muszą się starać bo pelikany i tak to łykną? Granie w dniu premiery? Już dawno z tego wyrosłem.

Ale jak uwazasz ze jest słaby to po prostu nie kupujesz, najwidoczniej ci co kupili mają inne zdanie i pogódź się z tym. Niektórzy po becie są zachwyceni to kupują.

Edytowane przez Phoenix.
Opublikowano (edytowane)

Taka ilość jest dość dziwna biorąc pod uwagę historię serii i kto za tym stoi.

Na konsolach pewnie te liczby są znacznie większe, nie zdziwił bym się gdyby na ea app były większe niż steam. Taka liczba mówi tyle. To co daliście się nieźle sprzedalo, nie musiecie się mocno starać i tak to kupimy. A potem mamy produkt w połowie zrobiony.

Nie rozumiem czemu kilka pikseli jest tak ważne niż kwestia tego czy gra na premierę jest rzeczywiście dobra. 

Kupię teraz bo mam kasę a za dwa miesiące mogę nie mieć? To schowaj do skarpety i jej nie wydawaj, wyjdzie gra, będzie sporo recenzji i można pomyśleć nad zakupem.

A tak poza tematem, ciekawe porównanie szybkości biegania:

RDT_20250812_2102073332580125996412197.jpg

Edytowane przez Dominix
  • Upvote 1
Opublikowano
49 minut temu, Kadajo napisał(a):

No wiadomo. Kupując na STEAM moze w ciagu 2H zwrocic jakby bylo cos nie tak. Każdy robi jak uważa.

Ja zaczekam na premierę i zobacze jaka będzie.

Tak ale trzeba wiedziec ze jaranie sie gra i zakup preordera to tez czesc calego procesu jarania sie gra, jak zapowiedzili RDR2 to byl moj jedyny preorder od lat, ktorym sie tez jaralem i chcialem zlozyc preorder ;) Efekt psychologiczny dziala.

Opublikowano
59 minut temu, Kadajo napisał(a):

No wiadomo. Kupując na STEAM moze w ciagu 2H zwrocic jakby bylo cos nie tak. Każdy robi jak uważa.

Ja zaczekam na premierę i zobacze jaka będzie.

Trzeba też wziąć pod uwagę, że ludzie co kupują to szukają jak najtaniej, a z kluczykowni już nie zrobi zwrotu na steamie :) a jak już kupi na steamie i gra nie podjedzie i zrobi ten zwrot w ciągu 2H to tą kasę może wypłacić na konto? Czy ona zostaje na steamie i jedyna opcja to kupić coś innego na tej platformie ? 

Opublikowano
Godzinę temu, Strilok napisał(a):

Może tego że na premierę stan każdego BF-a jest słaby? :D  Może tego że przyklaskują twórcą w tym co robią i że twórcy za bardzo nie muszą się starać bo pelikany i tak to łykną? Granie w dniu premiery? Już dawno z tego wyrosłem.

Jak stan bety był dobry to czemu niby na premierę ma być zły:hmm:

Opublikowano
14 minut temu, Marcusfff napisał(a):

To jak z tym klanem ITH? Albo ktokolwiek chętny pograć w ten weekend?

Poproście admina aby wam zrobił dodatkowy dział na forum i tam rób rekrutację :)

Miałem taki kiedyś na forum battlefield.pl gdzie była reprezentacja forumbf. 

Opublikowano

Jaki klan, płuton kufa :E

Mój pierwszy clan to był TDT aka Torrent Dream Team.

Wystarczy discorda ogarnąć i można grać. Tylko pytanie jak w przypadku braku wyszukiwarki grać na jednej sesji w 5-8 osób.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Dominix napisał(a):

Tylko pytanie jak w przypadku braku wyszukiwarki grać na jednej sesji w 5-8 osób.

Walniemy serwer swój na Portalu z normalną rotacją map do BF6 i rozkręcimy serwer :D

Tylko trzeba było by wybrać adm lub dwóch aby zarządzał :)

Edytowane przez Strilok
  • Like 1
Opublikowano
45 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Jak stan bety był dobry to czemu niby na premierę ma być zły:hmm:

Powiedz to temu co ujarał sobie PC-a w becie :E

28 minut temu, Strilok napisał(a):

Walniemy serwer swój na Portalu z normalną rotacją map do BF6 i rozkręcimy serwer

Dokładnie. Bez kombinacji. Zwykły i prosty serwer.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Strilok napisał(a):

Walniemy serwer swój na Portalu z normalną rotacją map do BF6 i rozkręcimy serwer :D

Tylko trzeba było by wybrać adm lub dwóch aby zarządzał :)

To jest bardzo zajebisty pomysł. Do tego można dorzucić dedykowany kanał na discord i łupać aż miło 😀

Tymczasem byle do jutra 😀

Edytowane przez Fenrir_14